Új hozzászólás Aktív témák
-
RocketSWET
csendes tag
Nálam 3080-al szar. Visszatettem az előzőt, lehet hogy az afterburner profillal szarakodik. Grafikai progik ha megterhelik random újraindul a gép, 556.12-vel viszont minden fasza.
Bizalom mindenekelőtt
-
csendes tag
Nálam 1080Ti-al telepítés után folyamatosan feketén villogott a képernyő, de Windows restart után megjavult és minden rendben azóta.
-
Robitrix
senior tag
akkor hamar be fog esni a javítás javításának a javítása. régen azért Radeon meghajtóknál voltak inkább hozzászokva a hibákhoz. Mára nem igen van különbség a driverek megbízhatósága közt. Egyre gyakrabban szarok az NVIDIA driverek is. Olyan sürün kell belekotorni a driverbe a új lehetőségek és folyamatoan érkező új programok optimalizálása miatt, hogy nincsen egyszerüen idő rendesen kitesztelni minden eszközre. Régen évente kijött 2-3 driver aztán a program készitőnek kellett alkalmaszkodnui a videódriver és eszközhöz. Aztán hogy a rendes optimalizálását erábizták a videókártya driverre azóta évente kapunk vagy 30-40 driver frissitést. Ráadásul egyre több eljárást vesznek át a programokba építve r-tarcing, lde fel skálázó eljárások stb. hogy azokat is folymatosan optimalizálni kell a konkrét programokhoz. Eléggé felforult a világ, mert ma a driver probál alkalmaszkodni 20 ezer programhoz régen meg 20 ezer program probált alkalmazkodni a videó eszközhöz.
-
Csabis
aktív tag
Intel(R) Core(TM) i7-14700KF
NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti
Ebben a meg hajtóprogramban 2 hiba is van.
amit találtam:
- 3DMarkt nincs your system kiirva .
- FS22 elindul menüig, utána nem ír a memóriát, igy kifagy.Így egyel vissza.
Nv fórumon is írják hogy bogaras..[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Új 560.81 WHQL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen