Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Daihelyon

  csendes tag

  Üdvözlök Mindekit!

  Egy kezdő csapat egyik alapítója vagyok. Eldöntöttük, hogy belevágunk abba, amit sokan sokféle képpen néznek és gondolnak, a játékkészítésbe. Tudjuk, hogy nem egy leányálom, és mi is igen kezdők vagyunk, mert nincs semmi amit idáig felmutathatnánk (legalábbis többségünknek, a kisebbség aktív programozó), de van bennünk akarás és az újra való fogékonyság. A csapat nem a nulláról indul, mert a tagoknak azért van valaimlyen mélységű tapasztalata a dolgokban és ért valamit(ki jobban ki kevésbé) a saját területéhez. Igaz a többség még fiatalokból áll, de van egy szerény kisebbség, akik már meglett felnőttek, és ők is komolyan gondolják a dolgot. Mert mi nem csak, úgy mond, egy hétvégi bulit akarunk, ahol elhülyülünk és ábrándozunk a játékok mi voltáról, hanem mi ezt teljes beleadással, mindenki annyira amennyire hivatalos munkája engedi, csináljuk. Legalábbis most kezdtük. A csapat nagy része már összeállt és kezdünk egy kis projecttal, aminek lényege, hogy a társaságot teljes csapattá kovácsolja, megismerjük egymást és tapasztalatot szerezzünk, hogy aztán mint teljes értékű csapat neki kezdhessünk a nagy (akár világ megváltó is lehetne, de nem az) tervhez, egy igazi nagy játékhoz. De még van pár hely üresen, mert azért ügyelünk, hogy túl nagy társaság se legyen, nehogy rosszba menjen át, de túl kicsi sem a feladathoz.
  A következő helyek vannak még szabadon:

  Programozó
  -két üres hely
  -feltétel a C++ nyelv ismerete és angol nyelvtudás (írott dokumentációk megértése)
  -ezenkívül előny: Linuxra való programozási tapasztalat (a játékot mind Windows mind Linux platformra el akarjuk készíteni)

  Hang és zeneszerkesztő
  -egy üres hely
  -angol nyelvtudás
  -kreativitás
  -hangzások, térhangzás, hangkeverés

  3d modellező és animátor
  -egy üres hely
  -angol nyelvtudás
  -kreativitás

  Leveleket az alábbi címre küldjétek egy kis bemutatkozóval: daihelyon@netscape.net vagy shadow@coder.hu

  Mivel ez egy kis garázsfejlesztés így mindenki, úgy mond, hobbi szinten áll hozzá, amiből később, a nagy játék kapcsán akár bevétel is lehet. Nagy képüen hangzik, de mi megcéloztuk, hogy leszünk minimum egy Digital Reality.

  Daihelyon

 • KovacsUr

  addikt

  Milyen jellegű játékokat terveztek? (kaland, 3d akció, ...)

  So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

Hozzászólok Aktív témák