Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Én a TechTablets csatornán láttam egy jó videós és fotós képesség összehasonlítást a 3 emlegetett telefonról: YT video link
Ugyanezt nézted te is?
Ez alapján a Vivo a legjobb fotóban és talán videóban is. A Oneplus színei mondjuk nekem jobban tetszenek némely esetben, és a szoftver se mossa annyira a részleteket mint az Oppo-é.Eddig a negatívumok amit én összeírtam magamnak:
Oneplus: gagyi kinézet, várhatóan magasabb ár
Oppo: PWM flicker alacsony fényerőn, kérdéses AI cuccok
Vivo: a Funtouch OS a redditen olvasottak alapján nem "fun" a mai szemnek -
McLaca
őstag
A kínai verzióról néztem már teszteket, eléggé ambivalens érzéseim vannak (persze a color OS az nem oxygen OS), mert pl. HDR tartalomnál a Vivo egyértelműen jobb kijelzőben, teljesítményben meg az OP13, de nem mindig. A kamera szoftver pedig szokás szerint kezdetleges, 4k videónál ugyanaz van, mint a 12-nél is volt, hogy akadozik. Nekem tetszik ugyan a 13-as, és tervben is van, hogy erre váltok 9 pro-ról, de egyelőre nem túl meggyőzőek a tesztek az ilyen gyerekbetegségekkel.
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
senior tag
OP12-t csak képről láttam, de a favorit design nálam is az Open lenne.
Az a kék Vivo nekem se jön be.
Az új csúcsmobilok közül csak a fekete / sötét szürke verziókat néztem és hasonlítgattam, mert olyat szeretnék. (Find X8 Pro, OP13, X200 Pro)Ami biztos, hogy nem ugrok bele semmilyen előrendelői akcióba, megvárom szépen a teszteket jövő éven.
Eddig csak Find X8 Pro van kint, ahol sajnos lehetett is már olvasni, hogy van némi PWM flicker a kijelzővel. Ezt mindenképp jó tudni előbb, mint utóbb.
Meglátjuk mit hoz a másik két ex-BBK gyártó... -
McLaca
őstag
Hát ízlések és pofonok esete, de a 12-n az a műanyag betét a kamerasziget alatt, ami kinyúlik a ház széléig, szerintem nagyon esetlen, ahogy a kamerasziget szintén műanyag borítása is, a zöld mintás hátlap pedig erősen megosztó, hiába üveg. Ehhez képest a 13 sokkal letisztultabb dizájn, egységesebb a kamerasziget, és közelebb áll az openéhez, mint a 12. A Xiaomi 15 pro szögletes szigete szerintem unalmas, bár homogénebb, a Vivo X200 pro pedig a csillámos kék hátlappal kifejezetten olcsó, bazári hatást kelt, bár a zöld tényleg elég jól néz ki (a renderelt képeken). Az OP 13-nál a kéknek műbőr a háta, a másik kettő üveg, mint mindig (a fekete faminta-szerű, a fehér simán selyemfényű, kb. mint a 9 Pro, csak nem annyira finom "szemcsés").
Szerk.: hát, egyáltalán nem szebb a Vivo...
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
sohajda90
tag
Egylébként a feliratkozást követő e-mailből kiderül egyértelműen, hogy a 3 dátumon kiszórt 500-500-500 db az a mistery boxokra vonatkozik, ahogy írtam és nem a telefonra magára, az majd januárban lesz elérhető...
A mistery box maga viszont felejtős: termosz, basball sapka meg accessory pouch lesz bene...hát szerintem ez a három együtt marhára nem 99 EUR value, de mondjuk 1 EUR-ért fair purchase...
-
sohajda90
tag
Szerintem meg kifejezetten szép lett az OP13, sokkal szebb, mint a 12. Nekem 11 tulajként a 12 nagyon otrombának hatott: a kamera sziget sokkal szebb volt a 11-en a teljesen kiírt Hasselblad névvel, plusz nekem nagy szívfájdalmam (és ez a 13-mal is jön tovább), hogy az előlapi szelfikamera a balfelső sarokból középre költözött, sokkal kevesebb vizet zavart a régi helyén, nekem nincs bajom az asszimetriával.
Egyébként abban egyetértünk, hogy a OnePlus Open abszolút a legszebb telójuk, azon a kamera sziget is nagyon tetszik nekem, meg a vörös műbőr hátlap, de én 13-ból is kékre fogok rámozdulni...kár, hogy még olyan messze a január... -
senior tag
Te valószínűleg a zöld verzióról beszélsz. Érdekes design, de én ebből inkább a feketét venném.
/ 8T-ből anno az ár miatt a kéket vettem, egy ideig tetszett, de ma már inkább bánom ezt a színt, a szürke OP3 és a fekete OP6T után /A fekete OP12 az én szememnek nagyon szép. Különösen tetszik a kamera kör belső design, azt nagyon eltalálták, és a hátlap is a sandstone-hoz hasonló műanyag - ahogy olvastam.
Erre most az OP13-nak ott van a LED csúnyának a negyedik likban', ami szinte világít a sötét színekhez.
Ha a hátlap tényleg olyan gagyi lesz mint amilyennek kinéz, akkor felejtős ez a széria.Amúgy simán vennék egy OP12-t, csak az akkut bánom. Ott az az 5400 -> ~6000mAh fejlődés nem mindegy azért.
-
senior tag
Hát nem tudom, én minél jobban nézem ezt a telefont, annál jobban taszít az a béna kamera sziget, meg a hátlap is gagyi érzésű.
Ezzel szemben a Oneplus 12-est és az Open-t sikerült valami elegáns, de részleteiben finoman kidolgozott műalkotássá tenni. A jelenlegi vetélytársak közül a Xiaomi 15 Pro / Oppo Find X8 Pro / Vivo X200 Pro mind jobban néznek ki.Hiába vonzana az új OxygenOS, ha a telefont felfordítva ilyen látvány fogad - átlátszó tokban vagy tok nélkül hordanám, ezért ez nekem fontos szempont.
Az előrendelés részemről így kuka.Nagyon várom már a teszteket, ahol jól beállított fotókon lehet majd látni a részleteket is.
Jöhetne már valami infó morzsa áh Open 2-ről, hátha az... -
sohajda90
tag
Igen, hasonló akció volt tavaly az Open-re is, hogy ha bizonyos ideig letettél 50 EUR előleget, akkor kaptál egy coupont, ami a launch után 200 EUR-t leszedett az árból. Szerintem itt is ez lesz, max itt nem időben, hanem 1500 db-ban van limitálva a couponok száma, de az nem jelenti azt, hogy decemberben 2 random időben kiszórnak 500-500 telefont, szerintem ezt a cikk író túlgondolta...
-
sohajda90
tag
Nem erre gondoltatok? Mert én ezt marhára máshogy értelmeztem, Én úgy értelmeztem, hogy ezek az 1 EUR-s mistery boxok lesznek elérhetőek 500-500 példányban 3 időpontban, ezeket megveheted 1 EUR-ért és elvileg értékes dolgok is lehetnek benne, és akkor elvileg 1-ben tuti lesz egy OnePlus 13, amit gondolom majd a január 7-i premier után szállítanak le...Tavaly is volt valami hasonló promotion a OnePlus Open premierje előtt. Én annak nem sok értelmét látnám, hogy 1 hónapig csak 1000 db készüléket értékesítsenek, mert abból csak felháborodás lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Várjuk!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Nem hűtő hűtő
- További aktív témák...