- R_volution médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Nem akarok új témát nyitni, úgyhogy felteszem ide a JBuilderes kérdésem. Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet beállítani a space-ek automatikus beszúrását a kódba? Tehát, hogy pl ebből ''a=5+3'' ez legyen ''a = 5 + 3''.
-
faster
nagyúr
mondjuk Angster Erzsebet java oop konyvere
Hát nem tudom, ha nekem abból kellett volna megértenem az oop-t, eléggé bajban lettem volna. Van egy jó oop könyv, talán ''Objektum orientált programozás C++-ban'' a címe, abban az elméleti felhozó rész nagyon jó, a C++ specifikus részeket ki lehet hagyni, ha valaki egyből a Java-ra akar ráfeküdni.
[Szerkesztve] -
Cloud
tag
Kösz mindenkinek az infókat.
Még egy dolog: ha már elviekben vágom a dolgot valamennyire és neki akarok állni gyakorolni, akkor hol tudok beszerezni egy jbuildert v development kitet (még azt sem vágom, hogy melyik kell hozzá)? -
Kraptor
őstag
Hát sajna magyarul anyagot nem nagyon sokat tudok. Black Book-ot olvasgattam magyarul, mondjuk az VB6 volt nem java de elég jónak tünt, nem tudom Javaban milyen lehet.
Ezt nézted már?
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Nemtudom angolul mennyire tudsz, de itt van egy ingyenes online java course, sőt több is
Ez azért érdekes, mert ugynazt a cuccot kapod meg amit az egyetemen tanítanak, minden letölthető pdf formátumba, sőt még fel is iratkozhatsz az online curzusra.
Sang Shin prof tartja a Brandeis Egyetemen
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Én elég régen foglalkoztam programozással, de ha C-t kened vágod akkor Javara átterned nagyon könnyen és gyorsan fog menni.
pár link
Bővebben: link -
Cloud
tag
Sziasztok!
Adott egy szoftvertesztelői munkalehetőség, amihez J2EE, Jbuilder, Java Development Kit ismeret szükséges.
Szóval hálás lennék, ha megadnátok egy-két használható könyv v. tankönyv címét, illetve egy pár hasznos web-címet.
A Java topicot már végigfutottam nagyjából, de ott nem találtam erre vonatkozó infót.
A google-ban rákerestem tanfolyamokra, de ezek ''enyhén szólva'' költségesek.
Még valami: Ha napi 2-3 órát foglalkozok vele, akkor kb. mennyi idő alatt lehet megtanulni olyan szinten, hogy erre a melóra jelentkezhessek. Amúgy már vannak programozási ismereteim (QBasic, Pascal, C).
Előre is kösz.
Kíváncsian várom többek között Parci és tothjozsef válaszát.
Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest