- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erről már 2001-ben volt egy konferencia az USA-ban. Olvastuk, akkor megdöbbentünk, de 1-2éven belül már mindenki látta, hogy erre tart a világ. Ma már nem lehet kikerülni, a számtech világa már 20éve nem a felhasználókért van. Teljesen mindegy, hogy almás, vagy ablakos gépet használsz. És a telefonok világa sokkal durvább.
-
cucka
addikt
Memóriahasználatról volt szó. És az én tapasztalatom, hogy a Swfit-ben írt szoftver botrányosan alacsony memóriahasználatot eredményez. Más technológiáknál ez nem feltétlenül adott.
Ugyanígy natív telefonos app-oknál az ios-es fog kevesebb memóriát fogyasztani. Ez is tapasztalat.A garbage collection-el nincs fogalomzavar. Van belőle alapvetően kétfajta - refcount és tracing. Mindegyiknek van előnye-hátránya, memory footprint szempontjából a refcount a nyerő megoldás.
-
Pikari
addikt
Az almások a vlctől kezdve az utolsó gimpig bezárólag mindent a linuxosoktól nyúltak le. Addig nyögdécseltek mindenhol éveken át, hogy az ő trágyaszórójukra is legyen valami épphogy elindulni képes port a linuxra elérhető programok tízezreiről. Alapvetően ez az oka, hogy egyáltalán létezik bármilyen program macra. Ennek tudatában én azért nem büszkélkednék az ökoszisztémával az almások helyében, hanem inkább mélyen hallgatnék...
-
bayarena
aktív tag
Nem tudom, engem nem erdekelnek ezek, semmilyen lassulast nem erzekelek, teljesen tokeletes az M1 8GB rammal.
Mielott barki fikazza, probalja ki. Nekem volt windowsos HP Elitebook-om 16GBal es hat eg es fold a kulonbseg a MacBook javara.
Egy atlagos felhasznalas mellett nekem ez a tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Apple Scary Fast rendezvényén két új MacBook Pro és egy új iMac érkezését jelentették be az SoC mellett.
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest