Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Super Flower az Seasonic szint de itthon szerintem nehezebben kapható.
Ráadásul az ügyfélszolgálatuk is botrányos. A Seasonic 24 órán belül válaszol kb. bármire, míg a SF-nél úgy vettem észre az angol nyelvvel is küzdenek. A termékeik egyébként top minőségűek, saját maguk által gyártott alkatrészeket szerelgetnek be a tápba, de valahol nevetségesen együgyűnek tartom nagy kínai cégeknél azt, hogy hol a weboldalon, hol írásban botrányosan kommunikálnak angolul. Tele helyesírási hibával, például. Vagy éppen soha nem is válaszolnak.
-
Csandi
őstag
válasz
tivike1986 #3 üzenetére
Seasonic elég top de nem mindegy melyik széria.
Ár értékben a Corsair nagyon jó de ott se mindegy melyik széria.
ROG-ok jól de túlárazott.
FSP jó.
Cooler Master bizonyos szériái jók.
EVGA úgy tudom jó, de ott nem vagyok képben az egyes szériákkal, biztos ott is van ami nem ajánlott vagy csak kevésbé.
Lian Li EDGE széria tudtommal jó, de javítsatok ki ha nem.Super Flower az Seasonic szint de itthon szerintem nehezebben kapható.
-
tivike1986
csendes tag
Átlag játszani szerető felhasználó számra melyik táp márkák a legjobbak? A Seasonic tényleg olyan jó? Meg az EVGA? Most be quiet van. Egyelőre jó, de nem moduláris meg pici is (550w).
-
Cyberboy42
senior tag
Igen, perszehogy, mint ahogy az összes többi egy ágon működő táp is. a Tápokban sosem szokott lenni terhelésfigyelés, pláne nem kölön áganként. azt oldják meg az eszközök. A Tápokban rövidzárlatfigyelés, túláram és hasonló védelmek vannak, de a táp teljes egészére vonatkozólag, nem külön csatlakozónként.
-
Alaaf Pi
senior tag
Ez most simán kiküldi a 130A-t egyetlen vezetéken is, illetve egyetlen csatlakozón, vagy van benne ilyenre védelem?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A zajterhelés kapcsán Cybenetics A++ minősítésű, 10 éves garanciával megtámogatott termék 1,65 kilowattos teljesítménnyel rendelkezik.
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest