Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Blue@X
üzenetére
Átteszem OFF-ba...
Szóval ki nem kakilja le, hogy csak OS?! Ez talán még hátrány is, mivel íly módon nem tudnám elérni a baráti társaságom 75%-át.
Megkapom mind2 eszközön az üzenetet
Hát ha az iPodon nem akkor megkapom a laptopomon jelenleg. Facetime helyett meg ajánlom a Skype-ot, nagyon jól fel van építve az is.
Az ez az Apple világra meg azt tudom mondani, aki ezeket megeszi, hogy ettől többet ér az iPod közben évek óta lehet chatelni iPodon is annak egészségére. De úgy vélem annak annyi esze sincs, hogy megtalálja a pH!-t...
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Blue@X
üzenetére
"Olvastam egy cikket az új iOS 5-ről, ahol .." így kezdtem, tehát tisztában vagyok én ezzel..
Viszont nem értem, ez miért is annyira nagy újítás????
Leszedem a Meboo nevű programot, és tudok chatelni vele egyszerre: Gmail, Facebook, Twitter, iwiw, msn és még sok más accounttal, EGYSZERRE, egy tök jól felépített rendszeren, iOS 4.x-en...........
Tehát nem értem hol az újítás ebben, és miért növelné a touchok értékét?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Blue@X
üzenetére
Igaz, bár az A5 ős tuti nem 200 dodo-ba kerülne
Nem tudom mit fejlesztik agyon ezeket a kis kézi sz*rokat, akkora képernyőn nem valami nagy élmény meg nem lehet úgy ráhangolódni...22"-t is kevésnek érzem...játékra, filmre egyaránt, azon a kis képernyőn egy jó tilitoli vagy van egy olyan játék aminek az a neve, hogy torrente, azzal is nagyon jól elehet lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fujifilm X
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Jövedelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- 500GB HDD -K (WD)
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Dobozos ÚJ Acer Nitro 5 i9-12900H RTX 4060 140W 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD 144 HZ
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De én az alapról beszélek.. le is írtam iOS 5-ben hol van. 4.3.5-ben is volt gyárilag ez biztos, csak nem ugyanott!
Hát ha az iPodon nem akkor megkapom a laptopomon jelenleg. Facetime helyett meg ajánlom a Skype-ot, nagyon jól fel van építve az is.