Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
Spepper
üzenetére
a külső hangszórója nagyon gyenge... Touchból a 4G-s, amiket én próbáltam mind tökéletes volt, nagyon hangosak, bár korábban volt dolgom egy 3G 32GB-vel, aminek a hangereje botrányos volt... A nanokra méginkább jellemző, hogy van amelyik hangosabb, van amelyik halkabb (pl egy amerikai 16GB-os ami volt a kezem ügyében összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint egy itt vásárolt 8GB-os 5th gen nano.)
Ha garisat veszel, akkor hangminőségi problémák esetén újat adnak. Mondom, 4. generációs touch mindenképp jó ilyen szempontból, annál én még nem találtam ilyen jellegű hibát.
Az appokat illetően, ez teljes mértékben igaz. Pl a vakuval villogtatásokat készítő app nem tölthető le se Touchra, se iPadre... ugyanez igaz olyan alkalmazásokra, amik csak nagy kijelzőn élvezhetőek ki, és csak az iPadre érhetőek el. De hidd el, az esetek 98%-ában mindhárom termékcsoportra elérhető az alkalmazás, szóval ezzel biztosan nem lesz gondod.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Spepper
üzenetére
Ami iphone-on megy, az megy a touchon is. (kivéve, ahogy említették pl a telefonos funkciók, vagy led flash program, mivel a tuochon nincs led ) Ennek 256 ramja van az i4 512ével szemben, de ez nem igazán jelent hátrányt tudtommal, max 1-2 játék picit gyorsabban tölt be i4en.
Zenehallgatás meg erősen fülhallgató kérdése, szerintem kielégítő hangerőt képvisel a gyári füles is, de ha lecseréled egy komolyabb darabra, akkor még jobb élményben lehet részed.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest