Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz philoxenia #15787 üzenetére

    éppen itt, éppen te, atyaúrtisten...

    10 vérben forgó szemú android fanboyra/Apple haterre jut 1 Apple fanboy/android hater és ezt NEKED kellene a legjobban tudnod, moderátorként...

    nézz bele bármelyik, érted, BÁRMELYIK Apple cuccal foglalkozó fórumba, aztán hasonlítsd össze az Androidos fórumokkal. ha ezt komolyan mondtad, akkor döbbenetes kettős mérce és nagyon szomorú ez.

    és ha már témánál, meg egymás között vagyunk úgyis - engem különösebben nem érdekel ez az egész telefon mizéria, csak annyira, mint bármi más, ami GÉP :D de sokszor csak azért szólok hozzá bármilyen hírhez, mert döbbenetes az az egyhangú (és sokszor teljesen alaptalan, sőt igazából hazug) kommentáradat, ami csak arról szól, hogy mekkora szar az Apple. egyszerűen nem megy a fejembe, hogy miért kell mindig ugyanazoknak a hülyeségeit olvasni minden hír alatt, akiknek a világon semmi más közlendőjük nincs, csak az, hogy "szarapple". és azt még kevésbé értem, hogy miért engeditek ezt. mondjuk minden egyes ilyen és hasonló moderátori megnyilvánulás után egy kicsit tisztábban látok.

    nem lógok itt eleget az a baj, de sokáig azt hittem ez egy normális fórum.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák