Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Treff

    aktív tag

    válasz katokacaj #305781 üzenetére

    De rászóltál a témára!!!
    i15 széria kamera fókuszálás(i kínlódás): i15plus vs i15pro vs i15 vs i14 vs i13
    Most jöttem haza a MM-ból, az 5 teló egymás mellett ebben a sorrendben és kb max 2,5m távolságra tőlük az okospult, azon piros MM tábla 3 sronyi szolgáltatási árakkal jól olvasható méretben.

    Az i14 és i13 minden gond nélkül éles, fókuszált felvételt készített 17.0.3 IOS-el, akár gyorsba "löktem" egy felvételt, akár normálisan stabil kézzel.
    Az i15 mindhárom változata, de különösen a sima i15 5-ből 4 alkalommal totál homályos táblát fotózott le. Csak és kizárólag akkor volt éles a táblán lévő szöveg, ha kifejezetten oda fókuszáltattam manuálisan a kijelzőre koppintva a készülélkekket. Mindhármon 17.0.2 IOS.
    Odahívtam az MM-es srácot is, végig mentünk a mindegyikkel, lássa mi a stájsz és mondjon valami okosat, ez most miért van, merthogy i15-öt akarok venni, de ez totál belém verte az ideget 360-400e pengőért. SŐT, az i15 csinált olyat is, hogy elkészült a felvétel, kissé homályos, aztán kiélesítette a teló, amikor bele lett nagyítva. (nincs icloud és egyéb dolgok bekapcsolva rajta)
    A MM-es srác jött a hablattyal, hogy régi szoftver, meg demo készülék, máshogy működnek, stb.

    Kérdés: tényleg ennyire fos az i15 széria kamerája? Éjfélig tart az Emag akciós ára, de így.....nagyon tartok most ettől. :Y :W :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák