Hirdetés
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Kipróbáltuk a Sharge mini napelemét
ma Ami a videóból kimaradt: Shargeek 170-hez való Power Bank Solar Panel.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Engem az érdekelne a 14 pro-hoz képest a 16 pro-ban, mennyivel lett nagyobb az akksi?
Még mindig ez a nagyon gyenge pont nálam.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
-
anderledani
őstag
480mbit/s és 10Gbit/s, nem bájt! Erre figyeljünk már oda
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz anderledani #5 üzenetére
Ez bizony csúnya baki volt tőlünk, javítva, thx.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
csendes
őstag
válasz anderledani #5 üzenetére
Nem sok értelme maradt az USB cstalakozónak, de a Lightning sem volt jobb. Az 5G és a WiFi adatátvitel is sokkal gyorsabb, tölteni meg lehet vezeték nélkül, fejhallgatót sem nagyon kényelmes az USB-re rakni, egyszerűbb a BT. Lehet találgati, hogy mikor tűnik el az USB-C csatlakozó, ami egyébként a víz-és porállóságot is javítaná, eggyel kevesebb dolog tudna elromlani, csökkentené a költségeket, a készülék súlyát és a környezeti terhelést. De az mindenképpen látszik, hogy a vezetékes adatátvitelt már nem fejlesztik.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
CharlieDrop
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz CharlieDrop #10 üzenetére
Milyen gyors azzal az adatátvitel?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Shyciii
veterán
Nem sok értelme maradt az USB cstalakozónak, de a Lightning sem volt jobb. Az 5G és a WiFi adatátvitel is sokkal gyorsabb
Már amelyik wifi gyorsabb...Ha valaki vesz egy 20eFt-os routert, mert otthon mondjuk nem gamer, kocka stb, hanem csak netezik, meg tv netflix stb, akkor ez az USB3-as gyorsabb.
Nálam dettó ugyanez van. -
CharlieDrop
veterán
válasz MikeWazowski #11 üzenetére
Milyen gyors a WiFi-d?
iPhone-ról túl sok mindent nem szoktál mozgatni, kivéve ha videózol. Na akkor lehet gyorsabb a TB4
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
MikeWazowski
veterán
válasz CharlieDrop #13 üzenetére
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Zozzy94
tag
Elég megúszósra sikeredett az idei széria sajna, 60Hz továbbra is botrány a sima modellekben, 90 legalább elférne már
Na meg azok a finewoven csodák ritka nagy hulladékok voltak főleg az apple féle árakon, emlékszem pont jelen voltam 1 olyan esetnél az iStyle-ban, amikor vásároltam és a mellettem lévő vásárló is vitt -volna- 1 ilyen tokot és kibontáskor már az egyik felső sarkán bomlott szét az egész...20+ ezerért...
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
klemo1987
csendes tag
válasz MikeWazowski #9 üzenetére
AirDrop, ahogy már írták is elottem
-
klemo1987
csendes tag
Az én igényeimnek maximálisan megfelel, bár konkrét számokat nemtudok mondani.
-
senior tag
Airpodshoz már kábelt se adnak.
kösziköszi!Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
bigrock
addikt
válasz LurkerSheik #19 üzenetére
Örüljünk neki, hogy a füles egyáltalán még benne van. Jövőre már csak a papírdobozt kapjuk.
-
csendes
őstag
Elég gyors, de be is tud lassulni: [link]. Gyors WiFi kell hozzá és gyors adattároló, gyakorlatilag ez a kettő határozza meg a sebességet.
Egyébként Samba is használható Windows/Linux file transfer-hez: [link]Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
r3dsnake
nagyúr
Brutálisan gyors. Hatalmas 4K anyagok is pillanatok alatt át szoktak menni.
-
csendes
őstag
Volt céges SE-m. Windows laptopok voltak és az USB portok adatátvitelre le voltak tiltva. Vállalati adat E-mail-en vagy Teams-en kerülhetett elvileg a telefonra. OneDrive volt de a gyakorlatban tilos volt használni. Így aztán nem is igen volt semmi céges adat amit menteni kellett volna a telefonról, legfeljebb fényképek
A telefonhoz csak kábelt adtak, lehetett töltőfejet rendelni külön, de sokféle asztali töltő volt, vezetékes és vezeték nélküli is.Magam részéről leginkább a 300Ft-ért beszerzett Lighning-micro USB adapterrel kiegészített töltőt használtam. Az Apple szolgáltatások közül csak a biztonsági szoftverek voltak ténylegesen használva, állítólag ezekkel együtt tekintve a költséget - az elvárt megbízhatósági szinten - olcsóbb volt az iPhone az Androidos megoldásoknál.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Fritz Teufel
addikt
Ha valakit érdekelnek majd komoly tokok...
Két éve használom nagy megelégedéssel. A tokon nincs karc, az üveg még az első amit feltettem. A gombok, a kamera keret és a logó alumínium 6061 ötvözetből vannak, kivéve a Natural Titanium színű kiegészítőket, azok 6AL-4V titán ötvözetből vannak, én ezeket használom.
Ezeket a tokokat 50 foot magasról dobálják a tesztekben betonra. A telefonok minden további nélkül túlélik benne. Olyan magastól nem ejtettem le, de a szokásos használat mellett nekem a telefon ebben a tokban teljesen új állapotban van 2 év után. A MagSafe gyűrű olyan erős, hogy az ESR töltőt viszi magával, úgy kell róla lefejteni. Az autóban a vezeték nélküli töltés is gond nélkül működik.
Drága, de ennél jobb és biztonságosabb tok nincs.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
rep3at
őstag
válasz MikeWazowski #21 üzenetére
Ez valóban lehetséges. A célcsoport (akik nem a csóró magyarok) pedig vidáman megveszik majd azt is, nekik aprópénz.
Forward thinking. كرر
-
mateo91
tag
Tudom itt inkabb iphone a favorit, van egy 14 pro maxom, tervezem h nemi adom az asszonynak, viszont gondbanvagyok hogy 16-os szeria fele menjek vagy inkabb s24 ultra, az most tok jo aron van pl. Teszem hozza elso iphoneom szoval nem vagyok megrogzott ios fan.
-
-
aktív tag
Milyen okostelefont vegyek?
A fenti topik is tud segíteni.Nekem piszkosul tetszik az S24 Ultra külső megjelenése, a hardver sem lett gyenge. Nyugodtan választhatod azt is, ha a point-and-shoot fotózás nem szempont, mert abban nem olyan jó, mint egy iPhone. Amúgy viszont nagyon is rendben van.
A 16-osról még nincsenek tesztek, de jónak ígérkezik. Igazából egyik döntéssel sem fogsz rosszul járni, úgy gondolom. -
Thom!
veterán
Mediamarktban kivan már rakva?
-
xhege
veterán
válasz Fritz Teufel #30 üzenetére
Teszteket láttam én is róla. Sokszor szemeztem is vele, de még sosem vettem. Örülök hogy ennyire jók a tapasztalataid. A mostani 15PM telefonomon UAG tok van, így ez már marad, de majd jövőre ha cserélem észben tartom ezt is.
Ujjlenyomatokat mennyire gyűjti ez a tok? A szállítási idő mennyi volt kb? -
Fritz Teufel
addikt
Ha jól emlékszem olyan 2 hét volt maximum. Elég hamar ideért. Az ujjlenyomatokat nem gyűjti, nem is tudja. mert olyan az oldalának a kialakítása, hogy ne legyen csúszós. A hátulja nekem kevlár, az itt-ott kifényesedik meg a gyűrű is kezd meglátszani, de nem vészes. Megpróbálom lefényképezni és megmutatom. Csak súrlódó fényben látszik egyébként, szemből semmi. Ennél jobb minőségű tokom nem volt még, az biztos. Nagyon jó az is, hogy nincsenek élek az oldalakon, így kényelmes a telefon kezelése, nem akad bele az ember ujja a más tokokon szokásos magas perembe. A céges telefonon Speck tokot használok ezzel párhuzamosan, az sem éppen utolsó márka, ehhez képest mégis bazárinak tűnik. Hozzáteszem, a Speck is messze jobb minőség mint mondjuk egy UAG.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
xhege
veterán
válasz Fritz Teufel #41 üzenetére
Köszi! A kevlár tud fényesedni ujjlenyomatossá válni, ezért is kérdeztem. Az UAG tokokat én általában véve szeretem és nem tartom rossz minőségűnek. A Civilian ami most van rajta kb ugyanaz az árkategória mint a Rebel. Na majd kicsit körbejárom. Köszi mégegyszer.
-
xhege
veterán
válasz Fritz Teufel #43 üzenetére
Amit én láttam ott pont egyike volt az UAG ami megvédte a telefont, illetve személyesen is teszteltem már túra, “hegymászás” közben sajna. Azért is veszek általában UAG-ot.
-
p2pp
őstag
válasz N.otorious #45 üzenetére
Köszi szépen!
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Tiger.
nagyúr
válasz Fritz Teufel #30 üzenetére
Nem rossz és az ára is jó. Mondjunk én ezt választottam egy esr üveggel.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A51 szép állapotú, független 4/128GB
- Iphone 6s 32GB /// 27%-os Áfás számla! + 6 hónap Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3703
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3702
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen