Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
iPhone keret? Tényleg így kell kezdődnie egy cikknek?
Kíváncsi vagyok mit mutatnak
iPhone 13p
-
roli543
senior tag
Sajnálom ezt a gyártót, amit az tett egyedivè, hogy csak csúcsmodellt gyàrtottak, összeszedett paletta, gyors rendszer, sok frissítés, egy közösség mögötte… màra meg…
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
<Adamsky>
veterán
" ... csak csúcsmodellt gyàrtottak, összeszedett paletta, gyors rendszer, sok frissítés, egy közösség mögötte ... "
A Xiaomi (illetve Miui) is így, vagy hasonlóan indult. Nekem akkor volt Mi 2s-em, amikor össz-vissz ~3 készülékük volt, ill. itthon sokan azt sem tudták a márkáról, hogy eszik-e vagy isszák.
Ugyancsak ebben az időszakban volt, hogy a Miui-t más telefonokra is le lehetett tölteni. Voltak "hivatalos", "gyári" verziók. Mára a Xiaomi is elku*vult. Jó sok rajongót veszítettek, de jöttek újak, és anyagilag most már jobban állnak, de a presztízsük már nem a régi (szerintem).iPhone keret ide, iPhone keret oda, azért csak nem sikerül a design-t maradéktalanul lemásolni. Engem kutyamód zavar, hogy felül ott a notch (izzadnak az utolsó négyzetmilliméter kijelzőért), alul pedig a vastag káva. Tudom, technológiai okai is (?) vannak ennek, de azért na. Más meg tudja csinálni ...
#5 janeszgol
"Sokat fogyaszt?"
... is. Meg gondolom oda szeretett volna kilyukadni, hogy ma már nem menő, ill. az "alsó polcos" telefonok sajátja.[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
addikt
Én inkabb azt a hulladék snapi 695-öt sajnálom ebbe a teloba. Miért erőltetik a gyartok ezt a f.stalicskat...
[ Szerkesztve ]
Poco X4 GT
Új hozzászólás Aktív témák
ma A renderképek alapján dobhatja a gyártó a lekerekített dizájnt.
- Witcher topik
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470 i5-6300, 8GB DDR4, 256 SSD, világítós billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T490s, 14" FHD IPS, i5-8265U, 16GB DDR4, 256GB SSD, ujjlenyomat olvasó, gyári gar
- HGST (Hitachi) 4x2TB SAS Szerver HDD Merevlemez Winchester 100/100%
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS matt i5-10210U 16GB DDR4, 512GB NVMe ujjlol IR kam WIFI 6, gar
- Surface Book 27%, 13.5" 3K IPS érintőkijelző i5-6300U, 940MX 256GB NVMe, 8GB, IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs