Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.awet
csendes tag
Hali!
Leformáztam a gépet,másfél hétig minden rendben is volt,de most visszatért az alap probléma,hogy az internet belassul nagyon,a letöltés viszont ugyanúgy jön teljes sebességgel.Miután csinálok egy újracsatlakozást,akkor utána kb fél óráig jó minden. Vírus nem lehet,mert raktam tűzfalat rögtön formázás után. Mi lehet a baj,mi és hol lehet elállítódva?
Előre is köszi segítséget -
p.awet
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Router reset és újra beállítás megvolt,kábelcserénél ugyanaz a gép maradt lassú.
A gépnek mi lehet a baja,mi lehet ott elállítódva?
Egy formázás megoldja a problémát? -
p.awet
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
TP Link TL-R460 a router típusa
-
p.awet
csendes tag
Hello!
A háztartásban nálunk két gép van összekötve router segítségével,így oldjuk meg,hogy mindkét gépen tudjunk netezni. Ez így van már kb 4-5 éve. Viszont hirtelen az történt,hogy az egyik gépen vállalhatatlanul lassú lett az internet,míg a másikon maradt ugyanolyan gyors. Az egyik gépen Win XP,a másikon Win7 van,de ez nem igazán hinném,hogy probléma lenne,mert ez már így van legalább 2-3 éve. Próbáltam már drivert frissíteni,stb,de semmi javulás. Kérlek segítsetek,mi lehet a probléma,és arra mi a megoldás
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő