Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBos
senior tag
Korábban többen írták, h elvették a Complex & Leveraged products permission-t tőlük. Azoktól kérdezném, hogy van olyan aki vissza tudta szerezni? Ha igen, leírná a menetét, hogy hogy oldotta meg? Köszi!
-
Ebiker
újonc
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Érdekes, én is ezt néztem ki magamnak. Kérdés, amit itt ír topiktárs, kell-e hozzá "leveraged products trading permission".
-
Ixion77
addikt
válasz
Blaymoira
üzenetére
Complex & Leveraged ETF-re nekem már többször is küldtek, és el is vették. Visszakérhetem, elvileg megkapom, de gyakorlatilag nem.
Nálam egyébként van aránylag sok pénz az alapszámlán is, úgyhogy nem hiszem hogy azzal függ össze.
Tegnap frissítenem kellett a pénzügyi adatokat, mert egy TBSZ transzfer után megugrott az állományom. Magasabbra emeltem az értékeket, erre elvették az eddig meglevő commodities jogosultságomat is.
Az már hab a tortán, hogy a pénzügyi adataim módosításához kötelezően indoklást is meg kellett adnom hogy miért módosítom. Szívem szerint azt írtam volna, hogy "Mert nem egyérelmű hogy mit gondolnak a drága jogászok likvid eszköznek. Lehet, hogy szerintük a TBSZ is az, szerintem meg nem."
-
Blaymoira
tag
válasz
gedikart
üzenetére
Csak elvehetik az adott kereskedési jogot az acounttal nem történik semmi.
Egyébként ez elég fura mostanában ez az e-mail. Mások is kaptak csak más kategóriára. Pl. én kaptam e-mailt arról, hogy elveszik a Complex & Leveraged products permissiont. De azóta is vígan megvan szóval nem teljesen jól működik ez az értesítés.
-
Zbacsi
csendes tag
Hali,
3 honap alatt masodszorra veszik el a CPL jogom (Complex and Leveraged Permission), viszont support nem hajlando indokolni miert.
Jart valaki igy? Milyen egyeb beallitasokat kell eszkozolni?
Elore is koszi -
Ixion77
addikt
válasz
Blaymoira
üzenetére
Közben még furább lett a történet, mert a permissions-nál továbbra is azt mutatja hogy nincs jogom a "Complex or Leveraged Exchange Traded Products"-hoz, viszont az trade részen az általam keresett ETF-nél már nem írja többé hogy nincs jogom hozzá. Helyette azt írja hogy "This product requires a KID in English", ami ugyan hülyeség, de figyelembe véve hogy a BATS marketen akarja venni, ami ha jól tudom észak-amerikai, jogos hogy ott nem vehetek. Hogy miért az USA piacot választja a webfelület CETH-re kereséskor, és miért nincs ott a xetra és gettex kereséskor, az rejtély számomra.
-
Ixion77
addikt
válasz
üzenetére
Nekem meg sem adják. Pedig nem egyszerű kitölteni a tesztjüket, ezért hogy biztos hibátlan legyen már AI segédletet is használtam. De akkor sem hajlandóak megadni. Még üzenet sem jön hogy nem adták meg, hanem mikor először nézem hogy mi újság akkor azt írja hogy processing, aztán kicsivel később már azt hogy "The Investment Experiences provided does not meet the requirements to trade Complex Or Leveraged Exchange Traded Products.".
Lehet, hogy #1023 SzGee-nek van igaza. Én ugyan elég sokat kereskedtem, de nem komplex termékeket.
Mindez azért kellemetlen, mert a kriptó ETF-ek ilyennek minősülnek.Szerk.: Most vettem észre az üzenetet. Nekem is ugyanúgy csinálja: "Following a review of your financial information, trading experience and investment objective, your account no longer meets the criteria to trade complex and leveraged products ("CLP") at IBKR and your CLP capability and permissions have been removed."
Írd majd meg hogy mit válaszoltak. -
törölt tag
IB elvette a complex and leveraged products trading permissionöm, meg a barátnőmét is január 1-től.
Átállítottam a financial profiler ilyenre, és ha újra kitöltöm a tesztet és kérem a permissiont, akkor pár percig megadja és jön az értesítés hogy újra elvették.
Supportnak írjak? Más járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Eladó 2 db pixel 7
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi