Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DuplaZso

aktív tag

válasz CHIPman #7468 üzenetére

Önjelölt szakértő barátom !

Vedd már visszább magad, légy oly szíves !

Hülyének néztél engem privátban : össze-vissza tesztelgettem miattad a rendszerem, s miután a részletekről beszámoltam, feltettél nekem olyan kérdéseket, mint egy, a számítástechnika hardverrészével csupán most ismerkedő kezdő szokott :
    "Hogyan kell bioszt frissíteni ?" "Mennyi ideig tart ?"

Az itteni juzereknek ehhez képest szinte hsz.-eikként osztogatod a tanácsokat, mintha nagy hozzáértője volnál az 5000-es sorozatnak. Persze ilyen processzor egyelőre csak vágyálmaidban szerepel.

Chasert is teljesen hülyének nézed, immár nem először. A hirdetésében is, illetve a kettőtök közti privátokban is eljátszottad nála a becsületed, valamint itt, a fórumon is rátettél mindezekre egy lapáttal.
    Az pedig, hogy miért tudja olcsóbban adni, mint az üzletek (ráadásul még abból is alkudni akartál) ? Nos, az legyen az ő dolga !

És mégegyszer megkérlek : _Alapvetően hiányos_ ismereteid és a topic alapját képező hardver hiányában inkább bízd a válaszadást olyanokra, akiknek nem pusztán elképzelésük, hanem tapasztalatuk van az említett processzorral kapcsolatban !

A többiektől elnézést kérek hogy itt és így, de unom már az ilyen hsz.-gyűjtögető okostojások folyamatos észosztását.
    Köszönöm.

• Chaser

legenda

válasz CHIPman #7468 üzenetére

Jah biztos:) "Gondolkodni azon fogok, hogy hogy tudod olyan olcsón adni. :U" - Lemészároltam 3 boltost, és most van 2 zsák procim ;]

A lényeg, 3.5G-n az előbbi feszen prime megy már pár órája, 7700cu-val 5V-on a venti 53 fok a proc egy meleg szobában :))

Új hozzászólás Aktív témák