Hirdetés
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Teljesen igazad van abban, hogy a proci tápfesz ellátásáért felelős fázisszám döntően meghatározhatja a tuningot és ezért minél több fázisú a lap várhatóan annál kevesebb probléma lesz a procik feszelésével.
A probléma pl a Q8xxx család esetében az alacsony prociszorzó miatt lép fel, mert különlegesen magas FSB-re van szükség az extrém CPU órajelhez, ezt pedig kevés lap tudja!
Jó példa az én esetem, ahol 430MHz FSB fölé képtelen vagyok menni, a proci feszültsége az ehhez tartozó órajelnél /3.22GHz/ 1.12V. Látható, hogy mennyi tartalék van még a prociban és hiába a nyolcfázisú táplálás és márkás táp, ha a büdös életbe ezt nem lehet kihozni belőle.
-
Gorneck
legenda
Háááát wolfnak P35 DS3/DS4 egyik legjobb alap, de P45 DS3tól és felefele még sajtolható ki némi kraft a kedvencünkből...bár akinek nincs kötélből az idege vagy nem egy mázlista az ne akarjon váltani...
4 magos...kent csak p35, york csak p45. Kenttel szoptam p45be, Yorkkal meg p35be...de mineki azt vesz és párosít ahogy akar...

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Kutya topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő