Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Szombati hardverbüfé
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem kicsi az eee, meg kb semmire nem jó neten kívül...olyan gép kellett ami kiváltja az asztalit, gamerkedésen kívül a mostani is mindenre jó. Hát még az i3-as inspiron milyen lesz

izee: Hogy még jobban megkavarjalak, a hivatalosan c2d néven futó E4xxx-ben sincs VT, nemcsak az 5200-sekben. Kell a hw VT a win7 xp módhoz, de nem sok értelme van sztem, én próbáltam, semmi nem indult el ami kellett volna, játék meg eleve kilőve. E3xxx minden tagja tudja a VT-t.
szerk: 1ébként VT-nek ott van haszna, ha több OS-t futtatsz párhuzamosan, bár az esetek többségében VT nélküli 1 magos cpu-val se lesz lassabb mint VT-vel, csak sok ram legyen. Ahol kijöhet az előnye linux kernelfordítás gyorsítása, de azt meg nem sokan művelik

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő