Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Támogatja is, de ahogy te is mondat a Pentium D 820-ast csak single core-ban. Szerintem bármelyik 945 esetleg 955X chipsetes laptulajdonos szívesen elcserélné veled a lapját(akár én is
), így semmibe nem fog neked kerülni. Vagy jöhet a Pentium D 830, nagyobb órajel és akár nagyobb FSB is. 
-
zakacs
csendes tag
Sztem vegyél p5ld2 deluxe-ot vagy p5wd2-t. ha nagyon sok pénzed van med p5wd2 premiumot, vagy várj egy kicsit(1 hónapot) és vegyél p5wd2-e premiumot(ha rohadt sok pénzed van). ezek be biztos menni fog. de sztem is várj egykicsit hátha bios frissítés megoldja. És egy csomó pénzed megmarad. Addi szedj nyuktatókat
ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel i9-9900KF
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
Üzleti előfizetők hirdetései
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), így semmibe nem fog neked kerülni. Vagy jöhet a Pentium D 830, nagyobb órajel és akár nagyobb FSB is. 
ha szükséges.