Új hozzászólás Aktív témák

• Utilitas

tag

válasz Dr.Én #2395 üzenetére

A procit nehéz megfőzni mert leállítja magát.
    Viszont ha folyamatosan magas hőmérsékleten működik az hosszútávon nem előnyös.
    A winchester szerintem ebben a melegben veszélyesebb.

Én is kb. oda állítottam be a proci ventijének indulását ahova Te.
    Nálam most 58 foknál indul ( illetve + 2 fok a tűréshatár miatt ), ezzel 60-61 foknál nem megy feljebb, én azt vettem ki az intel specifikációjából, hogy 64.1 C fok fölé nem illik menni a procival.
    De olvastam már olyan véleményeket is ,hogy ennél sokkal magasabb hőmérsékletre vannak a procik kalibrálva, a megadott értékek még biztonságosnak tekinthetőek.
    Nekem az a bajom ,hogy ha a venti elindul alig lehet megmaradni a gép mellett olyan hangos. Nálam 4600-ig forog a venti és ez elég zajos.

Korábban írtam a két mag működéséről, nem tudom nálad, hogyan működik a két mag.??
    Csak az egyik megy vagy megy Nálad is mind a kettő, függetlenül attól, hogy a futtatott progi nem is igényli, illetve egy mag is bőven elegendő .

Én még arra is hajlandó lennék, hogy csökkenteném a proci tlejesítményét, csak ne melegedne ennyire, illetve ne lenne a venti ennyire hangos. De fogalmam sincs hogyan lehetne lejjebb vinni ( antituningolni :B ) a procit.
    Ha valaki esetleg tudja a technikáját bármilyen megoldást, segitséget nagyon szívesen vennék.

Minden jót

Új hozzászólás Aktív témák