Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X99/Xeon konfignál nálam egyelőre nincs anomália Win11 25H2 alatt. Turbo boost 3.0 nincs fent. Csak olyanok kerültek rá, amiket az MS frissítés leszedett, valamint azon alkalmazások, melyeket használni szoktam.
UEFI- ben a CPU- ra minden defaulton, kivéve a boot energiaprofil, ezt teljesítménycentrikusra vettem, de a Win11 szabályozza a procit.
Többi rengeteg beállításhoz kevésbé értek, nem piszkáltam(kínai szerver chipsetes desktop lap).X299/Core i9 esetén a VGA ragadt be nálam magas órajelre, a próbapadon még jó volt, de behoztam a nagy monitorra, csak ennyi volt, a hiba miértjével még nem foglalkoztam, hogy kiderítsem az okát. Linux alatt nincs jelen a hiba (Mint Cinnamon, a legújabb, naprakész frissítésekkel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő