Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • feribk

    aktív tag

    Sziasztok! Én egy olyan gonddal jöttem ide hogy nemrég raktam össze egy számítógépet... és erre a processzorra (6600k-ra) esett a választásom de vannak gondok így már kezdem azt érezni hogy megbántam! Mellesleg egy Gigabyte Z170M-D3H DDR3 alaplapba került és 4x4gb kingston hyperx savage 2400mhz cl11 van még a gépbe és egy Gigabyte GTX 780 3Gb videokártya... ezeket azért írom le hátha jól jön a kis plusz info! Nos az 1. gondom pl: cod 2 játékba pl: toujane pályán vannak dobozok és a dobozokon ilyen náci jel felfestés és pálma fa és mikor távolabb vagyok akkor ilyen torz a doboz kinézette és nincs rajta azok a fel festett dolgok ha meg közelebb megyek akkor meg hirtelen elő ugrik és így tovább... távolabb eltűnik közelebb előugrik tudom régi játék de pályától és tárgytól függetlenül csinálja nem csak a dobozokkal! A 2. gondom pl gta 5 mikor megyek a repülővel akkor a bokrok a fák előttem jelennek meg vagyis inkább rajzolódik ki hirtelen felbukkan rá egy szempillantás alatt meg az árnyéka de ha kocsival megyek akkor is ezt csinálja tök m1 h milyen járművel... olyan textúra hiba féleségnek tűnik úgyanúgy a gond gta 5 xxx grafikai beállításon fix 60fps-em van de ha kikapcsolom a vsync-t akkor olyan 100-120fps-em van és azt hinné az ember hogy folyékonyabban fog futni vagy szintén úgy mint a 60fps-el de nálam meg pont h akkor kezd el belassúlni akár akadni :/ a 3. gondom a gép sokszor írja ki azt hogy egy jack dugót kihúztak/csatlakoztattak és van hogy többször egymás után a kábel nincs meg törve ellenőriztem!
    Próbálkoztam sok mindennel a javítás érdekében ezeket is megosztom veletek hogy kiszűrjük a hibalehetőségeket!
    1. Win 7-el probáltam win 8-al win 10-el de semmi!
    2. A vga vramját visszább húztam hátha az a ludas de nem!
    3. Felvettem a ventik sebességét maxra hátha melegedési probléma van de nem!
    4. A vgára töltöttem le régebbi drivert újabb drivert de semmi!
    5. Frissítettem minden féle programot drivereket dx-et cc++-os cuccokat physixet windowst is de semmi!
    6. Sőt már kipróbáltam másik vgá-al (gtx770) de azzal is ezt csinálja már ezek után zártam ki a videokártyát a dologból itt gondoltam azt hogy a processzorral lesz valami)
    7. A játékokat leszedtem újra másik verzióval hátha az de semmi!
    8. D-re vannak telepítve de fel telepíttetem C-re hátha vinyo baj van de semmi!
    9. Mivel K-s proci így természetesen húzva van (4,4Ghz) vissza vettem alapra de az se segített! :(
    10. Ezredjére win restart és semmi program semmi driver csak vga drivert raktam fel hátha valami driver csinálja ezt még arra is gondoltam h az alaplapi driver telepít fel valami olyat de akkor se lett semmi!
    Nos "röviden" tömören ez lenne az én gondom bajom a gépemmel én ezeket próbáltam ki a javítás érdekében nagyon megköszöném aki tud vagy próbál segíteni bármilyen infot szívesen meghallgatok vagy kérdésre válaszolók egyébkén az alaplap proci ram új vga használt de itt valami más gond lesz! Ha érdekel a többi hardver leírom azt is de nem hinném hogy azokkal lenne gond! Köszönöm szépen hogy elolvastátok! :R :R

    Üzenetre illik válaszolni...

Új hozzászólás Aktív témák