- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Socket AM5
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
Aktív témák
-
inkab
aktív tag
Mégvalami. Érdekelne teneked mennyi a vége, ha húzod, illetve, hogy milyen configban mennyit nyom a tesztekben....
-
inkab
aktív tag
Jutottál valamire? Igazábol az erdekelne, hogy alapból mennyin megy a tiéd. Nem tudom hogy ez az alulórajelezés minden kártyánál így van vagy én fogtam ki egy ilyet csak. Volt itt egy teszt a ph.-n, abban is 325/275-öt írtak erre a típusra, de gyanús hogy nem néztek utánna ennek az anomáliának.... És hát a tezt így azért nem mutat valós képet ugye...
-
Spongya Bob
tag
Már meg is van :))) Köszi...
-
inkab
aktív tag
Hello. Ugyanilyet vettem én is és ugyan ezt tapasztalom. Egyedül a powerstrip és a rivatuner írta korrektűl a sebességeket, de akkor meg nagyot lepődtem ugyanis 325/275 helyett 270/275-ön megy a zsuga! Végül is fenthagytam a rivatunert, és azzal a gyári 325/275-re állítottam, és semmi gond vele. Persze a rivatunerben is csak a driver szintű overclock-nál írja ki normálisan az értékeket, a low level hardware overclock-nál továbra is baromságokat írkál... Egyébként ha fent van a 45.23-as detonator+a rivatuner2 RC12.4-ben az általam említett driver szintű overclock -ot engedélyezed akkor a detonatorban egy új fül lesz ahol láthatod a GPU/RAM orajelét két csúszka kiséretében amivel állítgatni lehet elméletileg, de inkább a rivatunerban állítgasd, az biztosabb.
-
Spongya Bob
tag
Üdv. Vettem e csoda kártyát és oly problémám van vele, hogy az ADIA-ban a GPU
50Mhz körüli értéket mutat. Amúgy megy minden frankón, de állandóan van egy hiba az eseménynaplóban : Low 3d
Ez mit takar?? Trágya a kártya???
Köszi...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Sapphire R7 250 1GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest