Új hozzászólás Aktív témák
-
paljani
aktív tag
válasz noPublicFG #23 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Tehát ha a múltkor ízlett a rántotthús sültkrumplival ezért most is azt szeretnék enni az étteremben (merthogy az étlapon oda van írva: rántotthús sültkrumplival: veilgard) és kapok helyette valami pulykafasírtot tökfőzelékkel az teljesen rendben kellene legyen?
Izé… értem, hogy hülye hasonlat meg minden de ez akkor sincs rendben semmilyen szinten se: fáj ez mindenhogyan. Na mindegy béke poraira ennek a nagymúltú sorozatnak IS. -
janeszgol
félisten
Nekem is az elso resz a kedvencem. Imadtam. A 2 es a 3 pedig jo jatekok, de semmi kozuk az elso reszhez es attol joval elmaradnak.
Ami viszont szalka a szememben. Az elso resz mikor megjelent annyira nehez volt, hogy sokan sirtak miatta. Imadtam. Az elso patch sokat konnyitett a jatekon sajnos. -
senior tag
Inkább úgy érdemes felfogni, hogy ugyanazon név alatt adnak ki más-más játékokat (mint a Final-Fantasy sorozat pl.) , úgy kevésbé fájó.
Az én személyes kedvencem (a PC szerepjátékok közül) a NeverWinter Nights. Szerintem a BG1-2 meg sem közelítik! A BG 3 viszont valamiért meg pont tetszik! Érdekes na!plus ça change, plus c'est la même chose
-
félisten
igen írtam is :
"Nekem túl sok( összetett) volt az elsőben és nehéz is volt."
Engem a sztori lekötött és tetszett a másodikban is.Játszottam az elsővel is utána. Én ahogy leírnám a második más ,de élvezetes játék volt és magán hordozta a Dragon Age világ motívumait[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
cucka
addikt
Persze, bár ami nekem bejött az Inquisition-ben, az a világépítés, a karakterek, a dialógusok, a narratíva.
Általában véve nekem azok a játékok jönnek be, amik erre fókuszálnak, a komplex, elmélyülést igénylő harcrendszer az inkább hátrány .Szóval ez az új Dragon Age innen nézve sem tűnik túl bíztatónak. Mert hát ha egy fantasy játékkal játszok, akkor pont nem azért teszem, hogy a kaliforniai liberális elit által fontosnak vélt társadalmi problémákról kapjak képet, vagy rosszabb esetben kioktatást.
-
Feri1984
tag
Válaszodból amit én szűrtem le
( természetesen tiszteletben tartom a véleményed, nem trollkodni akarok ) :
-a harc kifinomultabb volt.
Egyszerűbb,könnyebb :/
Saját vélemény :
Karakterek sem voltak olyan mélyek és kidolgozattak ( történetileg )mint az elsőben.
Fejlődés is le lett csupaszítva,már nem volt pl. attribut pont osztás.
A sztori meg hát meg sem közelítette. -
SindaNarmo
tag
Persze, ezek hülyeségek, de ha játék közbe nem tolják az arcomba akkor magasról tojok rá.
E mellett is lehet még jó. (reménykedek benne)Én is a harc rendszertől félek legjobban. Nekem az Inquisition-ben is a harc rendszer volt a legnagyobb bánatom, de ettől függetlenül tetszett.
Alapvetően a KOTOR remake-nél is ettől félek hogy teljesen átalakítják, már ha egyszer elkészül. -
félisten
Mert az elsőt utólag játszottam végig a második után, Baldur's Gate-tel nem játszottam.
Az is tetszett, főleg a párbeszédek és a harc kifinomultabb volt,de valószínűleg az első találkozás - főleg grafikailag az előrelépés- a másodikhoz köt.
Az mellett a karakterek is számomra jobban kihasználhatóak. A csapat egyszerűbb és részleteiben jobban élvezhetőa team. A külsőségek( fejlődés) itt jobban átjönnek, biztos a grafikai előrelépés miatt.
Nekem teljesen a Mass Effect jön ki a második részből és mivel azt is imádom így nekem az első rész kamerakezelése és stílusa kevésbé tetszett.
A főellenségek kifejezetten jók,a harc számomra élvezetes volt, ( tudom hogy ezen van kiakadva sok Origins rajongó) mert nem volt annyira bonyolult, mint az elsőben de mégis taktikus maradt. Nekem túl sok( összetett) volt az elsőben és nehéz is volt.
Amitől kikészültem az a második irányítása. Napok kellettek, mire belejöttem,de utána nem volt gond.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Na igen, ezek jogos kritikák. Nekem a második rész tetszett a legjobban anno.Én magának a világnak örülök, ( végre!) a harcrendszert meglátom mennyire lesz élvezetes, majd a megjelenés után. Addig nem akarom lehúzni, mivel szeretem ezt a stílust is.
[ Szerkesztve ]
-
Feri1984
tag
Megosztó egy játék lesz az biztos.
Kaptunk egy hack and slash harcrendszert.Talán ez a legfelkavaróbb a régi motorosoknak.
40 vagyok.Az első rész az etalon számomra,minden tekintetben.Azóta csak csökken a szinvonal.
Inquisition-t konkrétan nem tudtam végigjátszani,pedig 3x kezdtem neki.Azoknak akiknek tetszett,legtöbbjük bevallotta hogy az elsővel sosem játszott.
Aztán meg ott van hogy egy karakter generáló videóban azt kell hallgatnom,hogy melleltávolító műtét utáni hegeket lehet a karakterre rakni....,hogy mi van? 😱🥺
Szóval denuvo hiányában 😈 adni fogok neki egy esélyt.Talán pozitívan csalódok és megveszem.De szerintem nem ez lesz.😞 -
Crus
őstag
válasz SindaNarmo #2 üzenetére
Kimásztam a kő alól és magamba szívtam a témában azt a cirka 15 órányi anyagot ami a neten számodra is szabadon elérhető.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
Ez a játék 5$-t se ér, az a gond...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!
- Gorenje Side by side hűtő
- Asus Pen 2.0 SA203H Active Stylus