Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Ezt most látom először, még jó is lehet. Van egy enyhe Half Life / Bioshock vibe-ja.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Eversmann
aktív tag
Úgy kedvet kaptam hozzá
Egész jónak tűnik
Life is better with a Titan
-
-
-
Fitzgerald
veterán
Mármint ilyen lesz az Atomic Heart az elterjedt hardverek 0.5%-án?
[ Szerkesztve ]
-
Markk420
lelkes újonc
Szerintem menő, mindenképp játszanék vele.
-
Komplikato
veterán
válasz
Fitzgerald #6 üzenetére
Azért kissé aggaszt a CyberPunk 2077 óta, hogy PS4-re is kijön. Aztán lehet, hogy pozitív csalódás lesz a PS4 tulajok részéről. Másrészt én eddig nem hittem el azt, hogy valaha kész lesz, meg nem hittem el, hogy ez tényleg valami Bioshock szerű játék lesz.
Na most meg már elhiszem. Elvileg 3 hét, csak nem fogják elhalasztani, mint a Jedi Survivort?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Komplikato #8 üzenetére
Unreal Engine 4-et használ, ha nem tolták el az alap optimalizáció elviszi a hátán.
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
wjbhbdux
veterán
gépigény [link]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A készítők egy hosszabb videóban foglalják össze, hogy mire számíthatunk a hamarosan megjelenő játéktól.
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest