Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Végre kezd lecsengeni a soulslike és jön vissza a character action - hacknslash (god of war, dmc, bayonetta, ninja gaiden) műfaj (ami nemrég tudtam meg, hogy létezik). Action Hack & Slash Games Are Making a BIG COMEBACK
Ez a gém tűnik nekem legérdekesebbnek a Lost soul aside és morbid metal mellett. Addig meg pótlom majd az ff16-ot (meg illene a hifi rush-t is). Alapvetően pedig marad a ZZZ a fő gémem egy darabig, pont jó, ha az embernek a gaming nem a fő hobbija.Sok egyéb cím van még, de kicsit taszít a dark és pale aesthetic, mintha lenne egy "soulslike" kinézet is?
A genshin meg zzz után nagyon elkezdtem értékelni a stilizált külcsínt. Mindenesetre a ToA és a morbid metal kifejezetten kedves a szememnek, a LSA elmegy.
-
Jövőre ? Remek hír …
-
oriic
HÁZIGAZDA
A készítők egyelőre ennyit mondtak:
Can you share the game's current development progress?
Now, we are still in the Alpha stage. At the end of this year (2024), we are going into the beta phase, with a tentative launch window of 2026. Again, we’re very much in the early dev phases where we are still getting feedback, so this is all subject to change.
Én reménykedem hogy valóban jövőre jön, mert tetszik amit eddig látok. A szinkron kicsit fura talán, de nem vészes.
-
George85
tag
Ez nem a legjobb hír így a hétvégére, csak jelenjen meg jövőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Az akciójáték a tervek szerint valamikor jövőre érkezik, de pontosabb dátumot nem kaptunk még.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Brave
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Gyönyörű állapotú MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM WHITE
- Apple iPad mini 7 (2024) 128GB - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB GDDR6 Carbide Air 700 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest