Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Végre kezd lecsengeni a soulslike és jön vissza a character action - hacknslash (god of war, dmc, bayonetta, ninja gaiden) műfaj (ami nemrég tudtam meg, hogy létezik). Action Hack & Slash Games Are Making a BIG COMEBACK
Ez a gém tűnik nekem legérdekesebbnek a Lost soul aside és morbid metal mellett. Addig meg pótlom majd az ff16-ot (meg illene a hifi rush-t is). Alapvetően pedig marad a ZZZ a fő gémem egy darabig, pont jó, ha az embernek a gaming nem a fő hobbija.Sok egyéb cím van még, de kicsit taszít a dark és pale aesthetic, mintha lenne egy "soulslike" kinézet is?
A genshin meg zzz után nagyon elkezdtem értékelni a stilizált külcsínt. Mindenesetre a ToA és a morbid metal kifejezetten kedves a szememnek, a LSA elmegy. 
-
Jövőre ? Remek hír …
-
oriic
HÁZIGAZDA
A készítők egyelőre ennyit mondtak:
Can you share the game's current development progress?
Now, we are still in the Alpha stage. At the end of this year (2024), we are going into the beta phase, with a tentative launch window of 2026. Again, we’re very much in the early dev phases where we are still getting feedback, so this is all subject to change.
Én reménykedem hogy valóban jövőre jön, mert tetszik amit eddig látok. A szinkron kicsit fura talán, de nem vészes.
-
George85
tag
Ez nem a legjobb hír így a hétvégére, csak jelenjen meg jövőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A genshin meg zzz után nagyon elkezdtem értékelni a stilizált külcsínt. Mindenesetre a ToA és a morbid metal kifejezetten kedves a szememnek, a LSA elmegy.