Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a baj a googleTV-vel?
Jó, az LG féle webOS most már jobb... -
nexplo
őstag
Ezt a kép rezegtetős hang dolgot meghallgatnám. Impozánsnak tűnik a készülék. Ha hozzám dobnák nem futnék el
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
DarkChild
senior tag
Én kizárólag azért vettem Philips TV-t, mert Android fut rajta - mondjuk az újabb Google TV-nek jobban örültem volna, de hát ilyen opció nem volt
Mivel lineáris TV-t nem nézek, csak a YouTube + streaming + KODI szentháromságban élek, így nem is volt más választásom, mert utóbbi (tudtommal) csak Androidos rendszereken létezik.
-
Radványi
aktív tag
Minden PH cikkben elhangzik ez a mondat ha Google TV vagy Android TV rendszer van a cikkben de soha senki nem tapasztalja az említett gyenge pontokat.
Én használtam évekig Philips TV-ben és 2017-es Shield-em is volt hosszú ideig.
Meglepő módon sem hibákat sem gyenge teljesítményt nem tapasztaltam
Azonnal cserélném a WebOS-t az LG ben ha lehetne.
-
DEJVID
őstag
Ez a Google TV az, ami az újabb Chromecastokon is van?
-
Sinesol
veterán
Na, ha csak a Panasonic nem használ QD-OLED panelt, akkor megvan az év tévéje, a házimozira szakosodott fórumok szerint már a tavalyi Sony-k is vertek mindent a piacon, igaz meg is kérik az árukat. A Panához hasonlóan nekik is nagyon jók a képfeldolgozó chipjeik, algoritmusaik, sok-sok év a tapasztalat.
A rendszere szerintem bőven nem rossz, főleg csúcshardveren elég pörgős és az alkalmazásbolt is sokkal jobb. Nekem LG van, de annak a rendszere sem egy nagy szám, sose értem mire dícsérik, szerencsére évek óta nem is használom, szóval pont mindegy is.
[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
válasz
Patrik.Varga #7 üzenetére
Igen csak egy rakás pénzt kell érte ott hagynom
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
bteebi
addikt
Biztos nagyon jó TV lesz. Ez a panelrezgetés viszont nekem nagyon ellenszenves, bár tény, eddig még (tudottan) nem hallottam ilyen TV-t. Az ötlet persze önmagában zseniális, mert hatalmas felület, de valamiért nem hinném, hogy meg lehet csinálni rendesen. Úgy, hogy a hangminőség is jó legyen, és még nagyobb hangerőnél se látszódjon, hogy rezonál a panel. (Nézési távolságból ez utóbbi persze valószínűleg nem lehet probléma.)
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
nexplo
őstag
-
válasz
Foglalt név #9 üzenetére
Egy ideje a windows 11 beépített lejátszója (Media Player) tud dolby vision-t, meg is lepődtem minap hogy viszi.
-
winston88
csendes tag
Annyira unalmasak már ez a Google TV, vagy éppen Android TV megjegyzések a PH szerzőitől, tényleg mindig bele kell írniuk.
Használtam több operációs rendszerrel rendelkező tévét, a WebOS nagyon túlértékelt, ahogy a Samsung rendszere is messze van a tökéletestől. Az Android esetében egyszerű a képlet, normális SoC kell a tévébe. TCL esetében többször tapasztaltam laggolást, ők spótoltak a vassal, Philipsek esetében egyszer sem, utóbbiak erősebb SoC-cal bírtak. Tökéletesen futott a rendszer, könnyen kezelhető volt, és mindent is le lehet tölteni hozzá. Érthetetlen, hogy miért kell állandóan szapulni, téves berögződés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony A95L-be QD-OLED panel került, és sajnos továbbra is a Google TV rendszert használja.
- AudioFly AF33W Wireless Bluetooth In-Ear fülhallgató, fehér Új!
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! CSÚCSMODELL! AKCIÓ!
- ÚJ! B O Bang Olufsen Beoplay H8i Bluetooth aktív zajszűrős fejhallgató, Pink, Natúr, Rozéarany
- - ( Új, Bontatlan ) - LG OLED65C22LB, Ha másfajta kéne, írj!
- JABRA 85T FÜLHALLGATÓ BONTATLAN SZÁMLÁ+GARI
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest