Hirdetés
- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
Sajnos ez az, szánalmas, főleg úgy, hogy néhol a TAA teljes csőd, eléggé tudja szúrni a szemet.
-
ripla
addikt
Bárcsak az FSR4-et is megkapnánk...
Ezek a döntések, hogy nincs benne az egyik kártyának a "képessége", csak a másik mert ők több pénzt adtak... mintha tényleg arra játszanának, hogy az adott kártyatulajok közül minél kevesebben vegyék meg. Szánalmas, na.
-
CptAdamica
nagyúr
-
wasd.hu
senior tag
-
gyimger
őstag
New game+
Bawma mission
Path tracing...
Nem egy tíz órás játék ez (én 36 óránál tartok, a kihívások fele van kész) -
wasd.hu
senior tag
Mechanika hasonló, mint a Hitman-nél, bár nem annyira szabad, de egy feladatot sokféleképpen lehet megcsinálni, meg jók az átvezetők is, vannak akció orientáltabb részek is. Szerintem a látvány is jó, az FSR hiánya azért fájó, mert a beépített TAA elég elavult cucc, nvidia oldalon biztos nincs gond az élsimítással, mert abból a legfrissebb van benne.
Talán idővel orvosolják majd. Előbb indítottam, zseniális a graf, de ez nem egy uncharted/lastofus sztori azért.
-
CptAdamica
nagyúr
Mechanika hasonló, mint a Hitman-nél, bár nem annyira szabad, de egy feladatot sokféleképpen lehet megcsinálni, meg jók az átvezetők is, vannak akció orientáltabb részek is. Szerintem a látvány is jó, az FSR hiánya azért fájó, mert a beépített TAA elég elavult cucc, nvidia oldalon biztos nincs gond az élsimítással, mert abból a legfrissebb van benne.
-
wasd.hu
senior tag
Van már sok teszt és nem hazudnak, elég jó játék lett. Mondjuk az FSR 4 hiánya miatt masszív szégyen, dehát az nvidia gurított egy kis lovettát.
Ez számomra nem igazán problem. Maga a mechanika érdekel leginkább, látvány odacsap, de ez akár még jó is lehet az előzetesek után
-
CptAdamica
nagyúr
Van már sok teszt és nem hazudnak, elég jó játék lett. Mondjuk az FSR 4 hiánya miatt masszív szégyen, dehát az nvidia gurított egy kis lovettát.
-
wasd.hu
senior tag
-
wasd.hu
senior tag
Ha csak egy Uncharted 2-3-4, Lastofus szintre süllyedt volna a játékipar, talán sokan szívesen ülnénk be kipróbálni az újdonságokat. Van már aki tesztelte 007-est?
-
Lshadows
csendes tag
Ha minden játék csak egy Uncharted lenne, soha nem lenne bajom.
-
Low Noise
senior tag
-
wasd.hu
senior tag
Nekem nagyon bejönne, ha jobb címek pl uncharted szintű élményt nyújtanának a jovőben. Azért lastofus2-höz rendkívül kevesen tudtak felnőni, ezt is be kell látni. De még egy Naughty Dog is mit hozott össze azóta? Nem látom mi a gond. Legyen inkább mérce húzva, tripla A legalább ez a nívó. Sok új helyszínnel, tartalommal. Minimum!
-
ripla
addikt
Akárhogy is nézzük, ez kinézetre egy PS4 szintje. Sőt, megkockáztatom hogy a Last of Us 2, a PS4 éra legszebb játéka, még mindig jobban átadja a hangulatot grafikailag, mint ez. A remaster meg főleg. Maga a játék lehet hogy jó, de kivitelezésre ennél sokkal többet várnék el.
-
gyimger
őstag
Szarni bele, megvettem. Csúnya lenne, ha több ezer órányi Hitman után csalódnék a játékban.
-
maputo
tag
<spoiler>
Amikor beestek a vízbe, akkor vártam valami bondos intrót, betétdallal, buborékokkal, de nem jött.. Ami jött, az bármelyik TPS lehetne. -
gyimger
őstag
-
Yodafon
őstag
-
gyimger
őstag
-
wasd.hu
senior tag
Ne adjál nekik ötleteket, mert az Ifjú Indiana Jones után megcsinálják az Ifjú James Bondot is, ahol a gimiben kell titkos küldetéseket teljesíteni.
Ha egy batman Lego szint lenne, akkor ki bánja
-
bytesizelife
tag
-
wasd.hu
senior tag
-
E.Kaufmann
veterán
-
Low Noise
senior tag
Nem nézem meg már így is egy óra gameplayt láttam youtube on, nem szeretek még helyszíneket se spoilerezni, de gyszerűen nem bírtam abbahagyni a nézését annyira tetszik.
-
wjbhbdux
veterán
Csinálhatnának egy játékot amiben öcsiBonddal, öcsiPókemberrel és öcsiHarrypotterrel is lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Ahogy ígérték, úgy lett: itt az első Noctua vízhűtés
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 1TB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S10 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen 1 i5 10210U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó toshiba dynabook satellite B551/D
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest