Hirdetés

2019. augusztus 21., szerda

Hozzászólások

(#21) qisqaqas válasza qisqaqas (#6) üzenetére


qisqaqas
(senior tag)

Update!!!!

A design szinte majdhogynem véglegesnek tekintem. Ha valaki beleszól hogy ez így biza nem gyó és abban van ráció, akkor alakítok rajta.

Itt látható felülnézetben ez a cucc. Narancs a műanyag/fa/egyéb anyag jelzése, mely 8mm vastag. Minden más 1.5mm fém. (valami rozsdamentes, alu vagy porfestett acél) A hatszögek távtartók, a szürkék 8 a pirosak 5mm magasak. Utóbbiak rövidségét az elektronika rögzítése indokolja. Ha kell ehhez a konfighoz fedő/takarólemezm akkor a felső amúgy 5mm csavarokat a lila helyek kivételével hosszabbra kell cserélni. Alul marad 5mm.

A narancssárga részek fognak fémből kivágott takarólemezeket fogni melyeket függőlegesen fogok behelyezni. Kevesebb anyagfelhasználás, kevesebb hulladékanyag, védjük a bolygót és a pénztárcát. Meg akár gravírozhatsz rá nevet mintát stb. Lehet így törékenyebb lesz. A felső lemezen az USBnek van a helye kivágva.

Itt már a vágási minták találhatók.
Bal fent: alsó lemez
Jobb fent: opcionális takarólemez.
Bal lent: kapcsolótartó lemez
Jobb lent: távtartók

Csavarok helye is ki van vágva: M2.5 csavarok fogják összetartani.

Ami változott az előzöhöz képest:
Függőleges eltolás javítása, szélesítése, hogy a kontroller jobban beférjen(vagy úgy egyátalán :DD ), illetve a hüvelykujj klaszter immáron képes befogadni az 1.25u széles gombokat is. (ha már meglévő standard keysetből gazdálkodsz, használd ki a bottom row gombjait. Mert a felső sorból megmaradt keycapekkel nagyon nem lesz jó. Még akkor sem ha alacsony a profil.)

Távlati tervek: LED - pwm vezérléssel hogy tudjak pulzaló effektet csinálni, bluetooth - széttitkosítva.

Ha valaki szerint nem jó ez a kialakítás most szóljon vagy hallgasson örökre. :))

Keycapek úton vannak!! Juhú

CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.