Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- 4790K Húzása eddig jó volt most már nem
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
2010.12.29 -i üzemanyag áremelés frissítése: 85 - 95 - diesel - gáz:
[POI letöltése][ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
válasz kockazatos #3937 üzenetére
Benzin POI-t csak be kell másolni a primo\content\poi mappába és kész. A benzinkút mellé automatikusan beteszi az aktuális árat is! De csak egyet tegyél bele a 4 poi közül, ne mind a 4-et!
-
kisspista
senior tag
válasz kockazatos #3959 üzenetére
PÜ ment!
-
kisspista
senior tag
válasz hovika81 #3941 üzenetére
Én is kíváncsi lennék az Androidos iGO Motonav programra, s így az indítóképére, de ugyebár ezt nem tehetjük Primo-ra, mert ahhoz bele kéne nyúlni a data.zip-be, amit ugyebár nem tehetünk meg!
Van itt egy oldal, ami Primo képekkel foglalkozik, de továbbra is hangsúlyozom, hogy a loading képek cserélése a programban, warez tevékenység, tehát NEM SZABAD!
[link] -
-
kisspista
senior tag
Na megint én!
Feltettem a rob_branding_1.6-ot, s teszteltem. Nem vettem észre csúszást, ami az egyes "márkákat" érintene. Viszont: az eddigi (1.5d verzióba megismert) kék színű KEDVENC-ek ikon eltűnt, s a régi, sárga csillag jelenik meg. Persze lehet ezt változtatni, csak nem alapértelmezésben jelenik meg a kék csillag!
Egyelőre maradok 1.5d-nél, ezt annyival tuningoltam meg, hogy beletettem a branding.zip\ui_igo9\common\ mappába eme két fájlt:speedwarn.bmp
speedwarn.sprEzáltal az egyes figyelmeztetések, pl "Vigyázz gyermekek" tábla a nagyobb felbontású skinben is helyesen jelennek meg, az eddigi fekete hátterű, "nem méretarányos" ikon, most kisebb, láthatóbb és sárga alapú ikon lesz!
A'la kisspista[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
válasz kockazatos #3978 üzenetére
Google a barátom!
Színes Ikonos Rob Primo Branding 1.6 480x272: [link]
Színes Ikonos Rob Primo Branding 1.5d 320x240: [link]
Színes Ikonos Rob Primo Branding 1.6 800x480: [link]Itt a link, ahol a brandinghoz le tudod tölteni a speedwarn fájlokat: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
válasz kockazatos #3980 üzenetére
Nincs mit!
A letöltött 2 db kiegészítő fájlt másold be a branding.zip\ui_igo9\common\ mappába, s töröld a poi_visiblities.txt fájlt, és indítsd el a szoftvert! Ellenőrizd, hogy neked helyesen jelenik-e meg a speedwarn bármely figyelmeztető táblája! -
kisspista
senior tag
GJA v2.24 skin megjelent!
--gja v.2.24
1. Added 2D compass on map (except 2D North Up Overview mode).
2. Fixed aligment of compass on map.
3. 800x480: fixed TMC event list aligment.
4. 800x480: fixed "Follow Arrival Time" information and "Reset"
button in the Destination Menu (tap to the Trip Information
button). Feature introduced in the GJA v1.11 and since this
time this feature didn't correctly work on 800x480 skin -
kisspista
senior tag
válasz gyuzoli #4030 üzenetére
Én is tapasztaltam, hogy szépen veszi az információkat, megjeleníti az "eseményeket", de a Primo nem veszi figyelembe, tehát sok értelme jelenleg NINCS!
Az újratervezés gyorsasága itt is készülékfüggő erősen, a processzor teljesítményétől függ.(#4033) Jaki2000: iGOView_1.6.5a3 a program neve.
Igen, szeretek hozzászólni, mert ez egy fórum, itt mindenki segít mindenkinek! Ez a lényege![ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
válasz gyuzoli #4038 üzenetére
Mekkora procija van? Primonak a legideálisabb a min. 400 MHz, de az 528 MHz ajánlott a gyors adatfeldolgozáshoz. Emellett a memória is szükséges a helyes futtatáshoz.
Mi az az i.p.? --> Talán iGO Primo?
(#4040) TRob1: Nyugi, elnézzük neki, mivel még újonc! Csigavér! Majd megtanulja!
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
Amúgy azt nem értem, hogy ha megjelenik egy új GJA skin, azt minek még tovább tunningolni, mint pl. dafunk verziók? Ha egyszer Arkoko megcsinálja a skin,t akkor azt már nem "kéne" tovább bontogatni, szerintem....
De javítsatok ki, ha tévedek, illetve áruljátok el, mi az értelme, hogy a folyamatos frissítéseket szerkesztéssel felülírja? -
kisspista
senior tag
válasz rolmillion #4063 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy a navigáció célja, a céltudatos vezetés A pontból a B pontba. Vezetés közben a zavaró, túlcsicsázott ikonok / megjelenítés idegesítő lehet (pl. villogó rendőrautó, rendőrbá' jelzés....stb.)
-
kisspista
senior tag
GJA_v2.24N_800x480_vlad <-- benne van a nevében: NIGHT, tehát esti skin, de a vlad egy korrigált verzió. Benne van a zip-ben a "sima" és a módosított is.
(#4080) redlex: Tegyél fel skint, mert az alap Primo-nál nagyon nehéz megtalálni. Amúgy a kijelző jobb, illetve bal felső sarokban lévő gombra kattintva váltható a nézet annak függvényében, hogy vezetés képernyőn vagy-e, vagy sem...
-
-
kisspista
senior tag
Ha sikerült feltenned a GJA skint, akkor a GJA beállítások\Rendszer beállítások menüpontot keresd meg, és az alábbi képen látható részt pipáld be:
S végezetül, ha jól cselekedtél, akkor megjelenik a főmenüben az ikon:
Még egy fontos dolog: lehetőleg külső BT programot használj, s a Bluetooth beállításaihoz, az alábbi paramétert írd a sys.txt-be:
[bluetooth]
btappl="/Storage Card/Primo/utility/BTOnOff.exe"Itt értelemszerűen a saját, skinből kicsomagolt bluetooth.zip tartalmát beleteszed pl. a Primo\utility mappába és erre hivatkozol.
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
Ez érdekes, mivel a külső BT program elérését ha megadod, akkor annak futtatása lesz a gomb rövid megnyomásakor. A sys.txt-be helyesen kell beírni, a Te készülékednek megfelelő módon és helyre a bejegyzést, s csak ezután lehet BT-t használni, Ha megnyomod a gombot, akkor rövid hangjegyzéssel igazolja vissza a BT be- és kikapcsolását!
-
kisspista
senior tag
Azt nem tudom, mert nem árultad el, milyen típusú PNA-d van. Bár sokat nem számít, mivel a belső BT valószínűleg egy +szolgáltatása, hogy minden alkalmazáson felül jelenik meg. Ezzel csak az a baj, amit korábban már leírtál. Mindenképpen a külső BT programot használd, hiszen ez erre van kitalálva!
Nálam pl. a Windows belső BT-ra állítom a Primo-n belül, akkor a szoftverindítást követően a BT ikonra kattintok, akkor a szoftver úgy véli, hogy van BT kapcsolat... valójában nincs, így mindenképpen a megbízhatóbb, külső programot ajánlom neked is a sys.txt módosítással. Nem bonyolult, menni fog![ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
Sajnos a Primo alapból eldobja a GPS jelet és értelmetlenül áll, hogy mi is történik valójában! De van megoldás erre, másold a sys.txt-be az alábbi bejegyzést:
[feature]
tunnel_guidance=0[navigation]
use_duration_for_tunnel=1
stop_at_tunnel_end=1Ezzel megszűnik a hiba!
(#4133) iceq9999: A GPS jel-hez a Primoban e vevőt be kell konfigurálni a sys.txt-be, vagy másik esetben töröld ezen txt fájlt. A Program újraindulása lehet hardware miatt (kevés memória, tároló méret...stb.), vgy szoftveres, helytelen beállítás.... Alap Primoval próbálkozz.
-
kisspista
senior tag
Sajnos nem elég a Primo-nak a 64 MB RAM, tuti hibázni fog a későbbiekben.
Nekem ez a "túlcsicsázott", sok színű, de főként "sok információs" verzió nem tetszik; túl csicsás, és olykor zavaró! Az iránytű ottléte szintén megtévesztő.....
Sokkal jobban támogatom a sima GJA skint! -
kisspista
senior tag
Én mindig kilépek a navigációból, sohasem teszem "készenlétbe", ezért is volt fura nekem e kérdéskör. Szerintem sokkal egyszerűbb egy aktív navigáció közben kilépni, majd újra belépéskor onnan folytatni, mint készenlétbe adatvesztés mellett idegeskedni! Egy Primo indítás nem vesz sok időt igénybe, szóval nem értem az efféle problémát
(#4195) rolmillion: azért nem lehet megnyitni, mert ezek a bmp fájlok nem szabványos 24bit-es verziók, hanem butított, kevesebb színvilággal rendelkező fájlok. Én is próbálkoztam már képnézegetőben való megnyitáshoz, de egyszerűen lehetetlen, talán egy konvertálással orvosolható, de nem próbáltam. Ha sikerül a dolog, engem is érdekel a megoldás!
-
kisspista
senior tag
2011.01.12-i üzemanyag-áremelés (85 - 95 - diesel - gáz):
[Holtankoljak_POI_2011.01.13.ZIP][ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
válasz rolmillion #4227 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak egy probléma van vele: mindegyik frissítésnél (újabb GJA skin) ezt meg fogod tenni? Mert sorozatban adja ki arkoko az újabbnál újabb GJA skineket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autóhifi
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest