Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új mikrokód rakja le az Arrow Lake-S platform tempójavulásának alapját
- Blu-ray lejátszók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiky007
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két gépem:
1. Panasonic CN-GP50N
Korábbi hozzászólás szerint csináltam másik szoftverrel, át is neveztem az indítófájlt, de a saját programja indul el, és hiányolja a térképet.
A kártyáján csak a térkép van, a gépen van a navi program, de ott sem találtam SDauto.exe-t.2. Ez pedig valami nevenincs készülék, a hátulján csak ennyi található:
GPS MP4 MP3
PND
Két kínai jel : Z6
Ezen már IGO8 volt, csak rosszalkodott. Haver megkért, hogy nézzem meg. Valószínűleg a kártya volt a bűnös, mert elszállt... Viszont azt sem sikerült megnéznem, hogy mi a neve az indítófájlnak. A Win7 nem kezeli mobil eszközként, így nem tudok infót sem kinyerni belőle. Esetleg XP-vel, majd megpróbálom, csak ahhoz telepítenem kell XP-t.
Gondoltam hátha találkozott vki ezzel a típussal...A válaszokat előre is köszönöm!
Kiky
-
gipsztigris
addikt
válasz Kiky007 #12851 üzenetére
Az SDauto.exe-nek (és a programnak is) a kártya gyökerében kell lenni! Nem lehet mappában.
Ha ennek ellenére nem indul, akkor lehet, hogy SDHC kártyát használsz. Ugyanis az SDHC-t nem ismeri fel a Pana."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
kdani72
csendes tag
válasz Kiky007 #12851 üzenetére
Hi !
PND Z6van az SD gyökérbe egy GpsShell.ini, melynek a tartalma a következő :
[Navi0]
start=\SDMMC\igo8\igo8.exe
handle=Navigator
stop=igo8.exe
nowait=e nélkül nem indul a progi.
De még így is elszáll az INIT API -nál.
Sok licence megpróbálva.
Ha ezekután tudtam segíteni, akkor légyszi találd ki mi lehet a hiba (exe ???? talán) -
Tipli9987
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy a sebességhatár táblát, csak a kiemelt utakon mutat, és figyelmeztet gyorshajtáskor. A kisebb utakon csak az aktuális sebességet mutatja, és mehet bármennyivel, nem figyelmeztet. A térképp friss, azzal nem lehet gond. Vagy lehet hogy túl sokat várok el?
-
libas
csendes tag
Szép napot
Mio p360-ra tettem fel a 2-es primot.max 5 müholdat lát de csak 3 zöld.Igo 8.4-nél 9-10-et is.
A primo elveszíti a jelet is Lehet rajta segíteni?
Köszönettel:libas -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Újítottam az iGO-t (Primo 2-ről Primo 2 HD-re).
Az előzőben voltak Kedvenc helyeim és mentett útvonalak.
Ezeket hol találom? Hogyan lehet átrakni az újra?köszi
-
gipsztigris
addikt
válasz csferke #12858 üzenetére
Az előzőből P2-ből a Save mappát másold át az újba, majd a Save/Profiles/01/system.ini-t töröld ki!
Az alapbeállításokat újra meg kell majd csinálnod, de az előzőleg mentett dolgaidat megtalálod majd .
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csferke
senior tag
válasz gipsztigris #12859 üzenetére
Köszönöm, ez működik.
-
Petya25
őstag
A navimon Primo 2 van és működik is a TTS utca szinten prímán.
A városneveket viszont nem mondja, csak én képzelem, hogy azt is kellene?Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Kiky007
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem jutok valamire...
Kiky
-
bagira48
csendes tag
http://data.hu/get/5636114/Holtankoljak_2012.09.26.RAR
-
Sztlaci
aktív tag
Nagyobb felbontású készüléken lehet-e növelni a feliratok mérettét, kiírások méretét?
1280x800-as. Nagyító kell az olvasásukhoz.Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Attici
őstag
válasz gipsztigris #12866 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy ezt én is kipróbálom.
Melyik skin jobb? Melyiket érdemes felrakni?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Kiky007
csendes tag
Lenne még egy kérdésem.
Van egy táblagép, TWD_MID, droid 4.0.4-es, 3.0.8+ kernellel GPS nélkül.
Vettem hozzá egy USB-s GPS vevőt, de nem látja a Primo a műholdakat vele.
Ezeket tudom róla:
Model Number: GPS-206
Protocol: NMEA-0183
Baud: 9600
Azt írták, hogy jó androidhoz is, de a hozzá kapott lemezen csak win-es driver van, semmi droidos app.
Valami app kéne hozzá, vagy esetleg a sys-t kéne átírni?
Előre is köszi a válaszokat!Kiky
-
újtag1
csendes tag
Sziasztok! Kérem segítségeteket Legutóbbi update IGO PRIMO APP eltünt a magyar nyelv, a mostani frissítésben bíztam ,hogy ez megoldódik sajnálattal tapasztaltam, hogy megint kimaradt a magyar nyelv. Van még valami aki hasonló helyzetben van? Mit lehet tenni? Vicc magyar progi és pont a magyar nyelv hiányzik belőle:-)) ennyi pénzért elvárható lenne, hogy odafigyeljenek a fejlesztők. Persze nyilván jó az idegennyelv tanulni, azért jól esne az anyanyelvet is hallani:-)) Köszönöm várom a válaszokat
-
újtag1
csendes tag
Üdv! Bocsánat a készülék amit használok IPHONE 4 legelőször amikor megvettem akkor volt magyar nyelvű navigáció utána volt még egy update akkor jó volt majd 2012 nyarán jött megint a frissítés ott a Magyarország térkép maradt és magyar menü, viszont magyar hangú navigáció már nem. Gondoltam ezt kijavítják és mostani UPDATE szintén nem tartalmazza a magyar hangot. Olyat hallottam hogy elszállt a magyar térkép is de magyar navigációs hang is ezt még nem. Persze lehet nálam van gond ha senki más ilyet nem tapasztalt:-)))
köszönöm a segítséget -
gipsztigris
addikt
válasz újtag1 #12872 üzenetére
Ha egy gyári szoftver, akkor húzz sorszámot az NNG-nél! Vannak egy páran előtted!
A Full EU-ból kimaradt a Magyar nyelv, viszont a Magyar-Román verzióban benne van. Úgy látszik feltételezik, hogy a fullost a csóró Magyar úgysem veszi meg és abba nem is kell a magyar nyelv!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
lakkcipo
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy problémám van, ezért kerestelek meg benneteket!
Már jó ideje próbálkozom a themechanger -el de sehogy sem akar rendesen működni.
Megtennétek hogy egy könyvtár szerkezet bemutatást adnátok hogy a cuccait hová, milyen könyvtárba tegyem!? Illetve a sys.txt-be milyen bejegyzés kell a működéshez?
A rendszer: iGO8 igo8 v 8.3.4.1- Yamoto Seven 800x480Köszönöm előre is az útbaigazítást!
További szép napot nektek!
Üdv, Lakkcipő -
BBSTi
csendes tag
válasz Atom Maki #161 üzenetére
Szia!
Csak azért regisztráltam, hogy megköszönjem az itt olvasott információkat! Nem csináltam soha ilyet, de nemrég egyik kolléganőm megkért (hátha értek hozzá), hogy frissítsem Noname GPS-én az iGo Primo 8.5.x-ét 9-esre. Ez megtörtént, de az istennek se akart GPS jelet találni, míg el nem olvastam a jó tanácsokat. Nekem is a
[gps]
port="2"
baud="57600"
last_gps_date="2012.09.29"
last_gps_time="19:04:24.000"
gpstime="1349712208"
sorok vastagbetűs részét kellett az új szoftver megfelelő helyére bemásolni.
Még egyszer köszönöm!
Sándor Tibor -
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Nem használok egyáltalán IGO-s, sem egyéb navigációt, szóval: létezik olyan reklámszolgáltatás, vagy cégmegjelölés (pl. mész egy utcán és kiírja, hogy pékség, vagy beírod, hogy pékség és kidobja a lehetőségeket a városban) amely nem kapcsolható ki a felhasználó által?
Vagy minden ki-be kapcsolható?Remélem érthető.
Köszi
-
snowdog
veterán
válasz (Bundás) #12882 üzenetére
Nem zavaró, és a nekik fontos információkat nem kapcsolják ki. Például nekem az üzemanyagtöltőállomások, parkolók és hasonlók mindig láthatók.
A topikban kerestem egy példát, és ezt találtam. A képen láthatsz néhány poi-t (iskola, benzínkút, bevásárlóhely, stb.).
Az igo-ban ezeket a pontokat röviden poi-nak nevezik (érdekes pontok). Bármelyik csoportot ki-be kapcsolhatod. Kétféle poi van: a gyári és a felhasználói. A gyáriak nem módosíthatók, a felhasználóik igen. A felhasználói poi-k egyik legnagyobb gyűjteményét itt találod (POIplaza). [link]
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
Itt olvashatsz róla. [link]
"Vizualitás
A grafika minden korábbinál szebbre sikeredett, és a már jól ismert megoldáson kívül számos új elemmel bővült. A domborzati térkép révén felmérhető, hogy egy hegyes útszakasz, vagy egy síkság áll előttünk, a (kikapcsolható) 3D épületek és látványosságok pedig, ha nem is túl hasznosak, mindenképpen színesítik a vizuális világot. Az útjelző táblák és a sávinformációk már régi ismerőseink, ellenben a kereszteződés nézet (junction view) Nav N Go fronton teljesen új fejlesztés. Ezt használva például egy autópálya kereszteződés remek minőségű, bár statikus tartalmú grafikával jelenik meg a kijelzőn. Az útjelző táblák és a kereszteződés nézet kombinációját használva most már igen nehéz lesz eltéveszteni a kijelölt útirányt. " -
Jazz
veterán
Sziasztok!
iGO-nál hogy lehet beálltani, hogy 2D-s nézetben mindig északra nézzen a térkép és ne forogjon?
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz snowdog #12888 üzenetére
Nincs skin meg ilyenek. Nem is tudom hogy lehet feltenni. Jobb felső ikon nem csinál ilyet. Max olyan van hogy térképre kattintva a "térképnéző" funkcióba megy, ami nem követő, lehet zoomolni, ott lehet iránytűt állítani, hogy akár északra is nézzen, de amint visszamegyek, már megint követőmódban lesz.
A térképbelálításoknál sem találtam ilyet...free your mind
-
janeska65
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Útvonal cél megadom és indulás van Németország térképe jön ki egy várossal ,hogy onnan indulok a megadott úti cél felé .
Mit nem állíthattam be ? -
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Hol találok olyan GPS programot ami 540x960-as felbontásban működik?
Sony Xperia P-ről lenne szó.Töltöttem le egyet, de nem indul el, hibát ír ki az elején.
Ez a fájl volt az: 960x540_iGOMyWay_v8.4.3.179971_mariupol_v3.3.4.120110Köszönöm a segítséget!
-
Jazz
veterán
Nem tudjátok hogy miért nem jegyzi a mentett útvonalaknál az időt az iGO? legalább is az indulási meg a megérkezési időt. (pl. 12:30, és nem csak a köztes eltelt időt írná ki). Beállítani sem lehet sehol. Csak olyan van hogy egyéni idő megadásának engedélyezése a speciális menüben.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
mazza
tag
válasz hovajk53 #11950 üzenetére
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni egy Mio Moov M400-as GPS-el kapcsolatban, teljesen leakarom takarítani róla a rendszert, és egy IGO-t a helyére tenni. Hogyan tudnám ezt megtenni?
Előzmény:
Megpróbáltam a Mio rendszer 2009-es térképét a 2011-esre frissíteni, de csak félsikert értem el.
Elő kellett hozzá szedni egy régi gépet, windows xp rendszerrel, mert a szoftver csak ezen működött rendesen, továbbá nem volt egyértelmű, vagy legalábbis nekem nem sikerült minden ponton végigmenni a frissítést segítő leíráson. Végül rákerült a 2011-es magyar térkép, de csak az előzményekben maradt útvonalakat volt képes megjeleníteni, bármilyen új címet próbáltam megadni, Fatal Application Error-t kaptam, és újraindult az egész. Itt meguntam az egészet.
A másik oka a váltásnak, hogy a GPS tulajdonosának nem tetszik ez a rendszer, és IGO-t akar. -
papsoka
aktív tag
Biztos volt már szó róla, de nem találom sehol!
A térképen ki lehet valahol kapcsolni azt az idegesítő településjelző lakótelepi képet? Dimka skint használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Playstation 5 Pulse 3D Fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest