Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad823
őstag
Ha azt sikerül tömeggyártásba vinni és megfelelő fényerőt kihozni belőle értelmes fogyasztás mellett, akkor elég közel kerülünk a kijelzők szent gráljához...
-
bteebi
veterán
Ha nem működik, akkor valóban. De a Sharp elemi érdeke lenne, hogy működjön. Én amúgy igen erősen szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Amúgy a 12,3" az egy kis laptop kijelzője, a 30" meg egy monitoré. És felbontásokról még szó sem esett. Ha majd megy a 4K >1000 nittel >55"-os méretben, és az élettartam mellett a fogyasztás is vállalható lesz (ez utóbbi valószínűleg pont fog teljesülni), na akkor piacképes lesz.
Persze legyen úgy, sok sikert hozzá, én már akár jövőre is nagyon szívesen vennék egy ilyen TV-t (versenyképes áron), de ha "csak" 5 évet kell rá várni, szerintem már akkor is örülhetnénk...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
ledgeri
nagyúr
Ő inkább arra gondolt, hogy valami drasztikus tech-et eldugnak, amíg a mostaniakba van fogyasztói erő.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Chrys_
addikt
"A Sharp Display egyébként egy 12,3 és egy 30 hüvelykes prototípust is bemutatott egy amerikai újságírónak, aki szerint teljesen jó volt a képminőség."
Amíg nem a HDTVTEST-n van róla infó, addig ez semmit sem jelent.
-
Partz
senior tag
-
bteebi
veterán
"Azt hittem a konteo mar kiment a divatbol.."
Az sohase megy ki, sőt... Az mindenképp hatalmas előnyük, hogy BÁRMIT meg lehet magyarázni velük. Én itt is simán el tudom képzelni, hogy Sorosgyurka meg a chemtrailező gyíkemberek sejlenek fel a háttérben, az illuminatiról nem is beszélve.
#4: "Ő inkább arra gondolt, hogy valami drasztikus tech-et eldugnak, amíg a mostaniakba van fogyasztói erő."
Ez akkor tud működni talán, ha kb. piacvezető vagy, hatalmas profit marddzsal és profittal. De ezek egyike sem mondható el a Sharpról. Az meg elég nehezen hihető, hogy akár dollármilliárdokat fizetne nekik az LG meg a Samsung, hogy továbbra is "nyerészkedhessenek" az OLED bizniszen.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest