- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Októberi hardverjátszma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Copilot+-ra szabta az új Ryzen PRO sorozatot az AMD
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
7 verziófrissítésnek 3 év avultatásnál (3. Samsung telefonomnál tapasztalom) nem sok értelme van.
A Honor meg rakjon legalább a 200Pro-ba USB3.2-es portot (stb.)
Mindkét részről durván megy a beetetés, de az tény, hogy ezt venném, ha látnám értelmét 3 évre ennyi pénzt kiadni bármelyikre, mert ebben legalább majdnem minden van. SD-bővítés és jack terén persze ez sem üti meg a belépő szintet."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
doooo
veterán
"Ám hátrányban vannak üzemidőben, kialakításban, töltési sebességben..."
Honnan tudjuk, hogy üzemidőben jobb a Honor, ha még sehol sincsenek releváns tesztek róla (publikálva!)?
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Én örülök az újdonságnak!
Nemrég vettem a V2-t, így az upgrade nálam most nem játszik. De akkor is jó tudni, hogy ekkorát szól a V3.
Én azt várom, hog milyen szoftveres újításokat hoz, amiket jó eséllyel mi is megkapunk.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
ricsi0307
senior tag
4 év iPhone használat után, idén a 15PM-et erre akartam cserélni, de a 800k húzós nagyon, főleg az androidos értékvesztést tekintve. Így szerintem maradok az iOS vonalon, bármennyire is kezd elegem lenne belőle. Minden szempontból kiváló telefon, le a kalappal a Honor előtt.
[ Szerkesztve ]
-
-
joey04
titán
Ahogy a MA videóban is elhangzott technikailag jobb a honor, de a samu jobb csomagot ad. Aki azt nem használja ki, annak jobb vétel a honor. De ez szűk réteg, így csak akkor lehetne sikeres, ha jóval alá tudna menni árban. De amúgy jobb készülék szerintem is.
-
-Maci-
addikt
Hát, kedves kolléga, le kell szállnunk a magas lóról.
Én is full Samsungos voltam/vagyok. Jóvoltomból a családban már mindenkinek Samsungja van Elégedett mindenki, nagyon jó cuccok.
De be kell látni, Samsungék kicsit rá ültek a babérjaikra. Vagy csak túl tolták az AI fejlesztést...
Én S23U-ról jöttem magic V2-re.
Van pro és kontra is, de nem bántam meg.
Csak azt sajnálom, hogy -ahogy én látom- választani kell, hogy vagy top kamera, vagy hajlíthatóság.
Izgatna milyen lesz a V3 kamerája. Mert attól nem vagyok elájulva V2-n..
No de, hogy a Samu a Fold4 kameráját pakolja a Fold6-ba... Úgy, hogy házon belül van nekik sokkal jobb...If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
gusthy
veterán
Úgy tűnik, hogy egyelőre a foldable kategória kamerái nem hozzák a többi csúcsmobil szintjét. Gondolkodtam rajta, hogy ennek mi lehet az oka. Három tippem van: az egyik, hogy így is bődületes áruk van, a másik, hogy rettentő pici a hely, a harmadik, hogy megnőne a fogyasztás.
-
zzola
titán
Lenyűgöző eszköz.
-
-Maci-
addikt
Hát nem is tudom. Ne vedd sértésnek, de nem értek egyet. Mármint samsungos oldalról. Nem hinném, hogy ne tudnák bele pakolni a Fold6-ba az ultra kameráját. Nem látom miért ne tehetnék?! Mármint műszaki szempontból.
A Honort még nem ismerem annyira, hogy tudjam milyen kameráik vannak házon belül, így nem tudom milyen jobb egység lehetne a V2-ben pl.
Mindnesetre ahogy értelmezem, mégiscsakcsak sikerült vlamit csiszolniuk a V2-höz képest és még így is vékonyabb lett a készülék.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
doooo
veterán
És akkor be is bizonyosodott a dolog (most, hogy végre vannak releváns tesztek, ellenben jelen cikk megjelenésekor; direkt a "publikálva" szót használtam, de minek is értelmezni ilyeneket): nem jobb az üzemideje.
GSMArena teszt: [link]
Egy picit rosszabb a V2 üzemidejénél is.Szép volt, "Honor fanboyok". És nem, ettől nem lett rossz mobil.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz Predatorr #21 üzenetére
Nálad többet senki nem szemeteli össze a topicokat a random dolgokkal, szóval abszolút súlytalanok az ilyen beszólások (hisz itt is tök lényegtelen infó a topic szempontjából, hogy te egy másik gyártó mobiljaiból hányat vettél, pláne ha még el is vágod az egészet kamuzásokkal). Mellesleg mit számít, hogy hány mobilt vettél még közben, ha ezekhez akkor is, háromszor visszatértél? Hol a logika ebben? Vagy azt akarod mondani, hogy a többi még rosszabb volt, és ezért tértél vissza minden negatívum ellenére? Érdekes...
Neked kéne gondolkodnod, mobilvásárlások előtt. Hogy utána ne sírj mindig, hanem élvezd is a vett mobilok használatát. Csak ugye akkor nem lenne mivel szemetelni a topicokat, az meg uncsi.[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz janeszgol #22 üzenetére
Na azért az a harmadik pont nagyon nem valós. Épp fordítva logikusabb. Könnyebb félórával tovább tölteni, ha cserébe használatkor, amikor nincs közel töltő (mert ez nagyon sűrűn megesik mindenkivel), tovább bírja. És ez most tök általánosan értendő, nem csak itt. Az az optimális, ha elég jó a töltés ÉS elég jól bírja az akku is, de más esetben mindig sakkozni kell, és a gyorsabb töltés önmagában nem oldja meg a sakkozást.
-
judas13
addikt
Összecsukva 9,2 - kinyitva 4,4 mm? Mennyire durva! Ez önmagában is már szinte hihetetlen úgy, hogy mást nem is néztem még.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
szkutyi
addikt
Álltalaban 15% alá nem engedem..honort is így veszem számításba...más töltési szabványok?mivan?????
Watt az mindenhol watt..ezt benézték, nem kell szépíteni....jó az az 1 óra feltöltési idő...csak nem kellene faszsagokat.kommunikalni
Nekem volt 120w telefonom, ami 13 perc alatt töltött fel..nem volt az olyan jó.... -
-
szkutyi
addikt
És??attól még nem kellene a 66w-al dobálozni. Semmi köze hozzá..jó ha 1-1 percre felugrik a mérő de akkor sem 66w-ra..végig lett kísérve a töltési fázisa..
Vagy akkor a Samsung s25 szériára bevezeti a hiperfast charger szabványt, rá írja hogy 300w, de marad az 1 órát feltöltési sebesség az rendben van??
S23 ultra álltalaban figyelve amikor 22w-ot ír, akkor 4000mA vesz fel...és ez igazolja is a.25w kb 1 órat.szerbuszszivesen[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Erősen gondolkodok azon, hogy az i13 mini még 1-2 évig elketyeg a zsebemben, aztán dobom az iPhone-t és iPadet, váltok egy ilyen foldable-re.
Samsung Foldot nyomkodtam élőben, már az is elég meggyőző volt.Egyre kiforrottabb ez a dolog, sőt. A kijelző közepén az a csík még mindig jelen van, de azt hiszem, vállalható kompromisszum.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Megpróbálom, hátha.
A töltési sebesség a telefontól és a töltőfejtől (meg olykor a kábeltől) függ. A leginkább elterjedt szabvány a PD, annak is van több verziója, ilyen töltőfejeket sokfelé lehet kapni. Ha egy gyártó azt gondolja, hogy ő ezt okosabban, ügyesebben, olcsóbban oldja meg, mint a PD, akkor csinál saját szabványt, az Oppo, a OnePlus, a Xiaomi, a Huawei, a Realme és a Honor is így tesz. Vagyis a 66 wattos sebességet a Honor telefonok Honor töltőfejekkel tudják produkálni, ahol a töltőfej kommunikál a telefonnal az optimális teljesítmény miatt. A Magic V3 az 5150 mAh-s akkut saját töltővel 47 perc alatt tölti fel 0-ról 100%-ra, a Fold6 a 4400 mAh-s telepet szintén saját töltőfejjel 1 óra és 27 perc alatt oldja meg. Ezek a számok, amikkel valóban nem érdemes vitatkozni.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen