Hirdetés
- A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
Hirdetés
-
Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
ph A konzol új frissítésében mindenki megcsinálhatja a személyre szabott térhangzást.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdiAti
csendes tag
Miért nem tudnak már túllépni ezen a belépő szintű hardveren ha egyszer a középkategóriába áraznak? És mi ez a HD panel megint? Ejnye
Amúgy meg a koncepció érdekes lenne, bár ahogy a cikk is írja, megint feltalálták a spanyolviaszt...[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Újabb HMD, újabb ganéj. Nincs új a nap alatt.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
DraXoN
addikt
Izzadtság szagot érzek...
Tudom.. különlegeset alkotni nehéz. De tényleg kell is azt? (ezek a moduláris telefonok 20 év alatt egyszer se jöttek be senkinek se)
Egy egyszerű, jól működő, ésszerű árú készülék kellene.
Amennyit elköltöttek reklámra mostanság, nem is lenne lehetettlen valamelyik saját modelljük mögé beállni, de akkor legyen már legalább pár év támogatás mögötte (mert amit hallottam, pont az tántorít el egy-két embert az eddigi megjelenések közül is, hogy az árhoz és hardverhez képest, 2 év support, jó... "talán" ne legyen 7 év, oké, de egy 4-5 év lehetne, ha nem is új android verzióval, de biztonság szintjén negyedéves kiadásokkal)... De tudom, átlag józsi és mari néni kinézet és ár alapján vesz telefont... vagy márkanév alapján (ha van miből a "tejbe aprítani").[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
clon
aktív tag
Ez elég "erőltetett" modularitás.
Nekem a moduláris mobil az "lett volna" amelyiknél kis kocka/tégla elemenként lehetett cserélni dolgokat. Megértem, hogy ahhoz az akár állandóan változtatható vas esetén nehéz rendszert szabni DE azt lehetne modulárisnak tekinteni ezt nehezen.Ez talán a moduláris nem a tokkal "fejlesztek" a mbilon
-
dzsóbácsi82
lelkes újonc
Én eddig elnéző voltam velük. De ez a szánalmas vergődés amit művelnek, már az én ingerenciámhoz mérten is kínos...
Most komolyan. Kik vezetik a HMD-t? 13 évesek?"Eram quod es; eris quod sum."
-
janeszgol
félisten
Eselytelen a Galaxy A szeria mellett. Ilyen szarokat kar legyartani.
-
Usgyi
aktív tag
Számomra a HMD név manapság, már eleve taszító. Fogalmuk nincs merre akarnak menni... Gyanítom, hogy egyszerre minden irányba, ezért az eredmény csak egy helyben tipródás. Maximum középszerű készülék, gyenge, alsó kategóriás hardverrrel, középszintű áron
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Még mindig nem látni mit akar a HMD...
Megy a vergődés az alsópolcos hardverekkel túlárazva...
Nem mondom, hogy mindenkinek piacvezető pozícióra kell törni, de legalább egy Sony el tudta dönteni, hogy ők hova fókuszálnak..
Végül is ha innen nézzük a HMD is... Szart drágán...
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- FreeCAD
- Kutya topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen