- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- SoundBlaster X-Fi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jezusom, tehat ez egy grafikon, ami bevetel alapjan szamol reszesedest, de ugy, hogy minden, ami data center, az egy grafikonon van. Edes istenem, ennel idiotabb grafikont direkt is nehez lenne csinalni.
Bar nem, van egy otletem: Jelenitsuk meg azt, hogy ezeknek a cegeknek a dolgozoi atlag hany evesek, es ez hany szazaleka az adott helyen az atlageletkornak!
Amire netto faszsag a grafikon:
- Piaci reszesedest nem bevetel alapon szamolunk.
- Egy grafikonon van ertelme megjeleniteni az NV es az AMD grafikus reszleget, vagy az intel es az AMD cpu reszleget, plusz melle mondjuk az ARM-et. intel, AMD, NV grafikonnak konkretan nincs ebben a felfogasban ertelme, mert nem versenyeznek egymassal. Ertsd: Amibe kerul NV, abba melle kerul vagy AMD vagy intel is.Szoval... Nem tudom, melyik zseni csinalta a grafikont, de ilyen alapon mehet egy grafikonra a teherautogumi meg a banan is, pont ennyi ertelme lenne annak is.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
-
Jah, és ezek alapján a kimutatások alapján komoly felelősségű emberek hoznak komoly döntéseket. Aztán hogy ez hova vezet... Azt látjuk nap mint nap.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz GeryFlash #16 üzenetére
Ha egy ugyan ilyen grafikonon szereplő három termék:
Milka csoki
Bdsm bilincs
Vietnámi strandpapucsOtt szerinted minden ok?
Na, ez a bajom ezzel a grafikonnal.
-
válasz GeryFlash #19 üzenetére
Nem, ez a grafikon nem ezt mutatja. Ha ezt mutatná, nem lenne vele semmi gond. Ez a grafikon bevételt mutat, százalékban.
Tehát nem mutat profitot, nem mutat profit tendenciát, nem mondja meg, ezek a profitok egy bővülő vagy szűkülő piacon történtek, nem mutatja meg, milyen a piaci növekedés aránya a bevétel változás aranyához, nem mutat semmit, ami értelmezhető.Ez a grafikon szimplán borzasztóan buta, és mint pl a te példád is mutatja, iszonyatosan félrevezető. Még olyan emberek számára is, mint te, aki amúgy követi a piacot és képes értelmezni grafikonokat úgy általános jelleggel minden gond nélkül.
Na most, ha ez téged így megvezet, szerinted mit tesz azzal, aki annyit tud a számítástechnikáról, hogy háromból legalább egyszer megtalálja a bekapcsgombot a saját laptopján? Tehát az átlag pénzügyes bélát..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Fűzzük össze a szavakat :)
- SörcsaPH!
- Interactive Brokers társalgó
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest