Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Tetszenek. Az X8 kek verziojan a fekete kamerasziget is ok, de a Pro picit szebb kekben.
Patent csucs kategorias keszulek lehet.A szimmetria uncsi, viszont az emberi szem azt keresi mindig, es a szimmetrikus dolgokat szebbnek latjuk. Igy nem latom rondanak a hatlapot.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
csak majd az ultra is jöjjön...
-
hdavid1
tag
Átlagos kinézet, pici ultraszéles szenzor, átlagos főkamera.
-
Ixion77
addikt
Ezekkel az adatokkal ennyiért egész jó vételnek tűnik.
Jó lenne tudni, hogy kamera terén hogy viszonyul a csúcs Vivokhoz, amelyeknek a Zeiss kidolgozása szerintem nagyon jó.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
addikt
Végre az Oppo/Vivo is a jelenlegi legjobb kijelző kialakításra ment rá, hogy lapos a panel még is szép ívelt körbe az üveg rajta.
Kamera a pro estében összességében jónak mondható, de a 6x zoom kamera sajnos maradt f4.3, ami nem valami jó.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Wa2x_
veterán
válasz Elit3Zotya #8 üzenetére
Ezen filózom én is, ez a zoom mire lesz elég, annak ellenére, hogy dedikált, a Vivo X200 Pro is tudja ezt a minőséget szenzor croppal a 200MP miatt.
Nálam a kettő között a kamera után talán az update-ek száma fog dönteni. Meglátjuk.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
addikt
Ugyan az mint ami az x7 ultrámban volt, nem volt rossz, de érezhetően hamar elfogyott ahogy a fény elkezdett csökkenni.
Jó fényben azért eléggé ott volt a szeren, de az x100 ultra féle hp9 jobb megoldás szerintem is.
Az Oppo x8 ultra és Xiaomi 15 ultra már szintén ezzel a szenzorral fog érkezni, és méghozzá 2. zoom szenzor ként.
X100 ultránál kevés volt hogy csak az az egy szenzor volt, hiába a jó szenzor zoom.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
h4h01
senior tag
Sima X8 nekem elég is lenne..Valahogy jobban tetszik kinézetre mint a pro..Mintha az X8-nál egyforma lenne a káva, a pro-nál pedig alul nagyobb?! Picit fura..Akksi méret sztem mind a kettőben elég lesz, töltés baró, némítókapcsoló külön tetszik..Exponáló gomb, az meg oké, de úgyse használnám, szal kvázi mind1.. esetleg ha programozható lenne az exponáló is, ki tudja.. Várom a nemzetközit
-
hunhool1979
tag
válasz Elit3Zotya #10 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy nem lesz idén Ultra.
Csakúgy, mint az X6/X6Pro esetében, idén is csak ez a 2 modell lesz és csak jövőre, az X9 után lesz X9 Ultra. -
joey04
titán
válasz hunhool1979 #12 üzenetére
idén nem is. 25 elején.
-
edward2
addikt
válasz Elit3Zotya #8 üzenetére
Régen ezt 2.5D üvegnek hívták és nagyon régóta elérhető volt amíg el nem kezdték lehajlítgatni a kijelzőt is tök feleslegesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Külpolitika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest