- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ez stimm, az nem hogy mért létezik egy típusból több méret is, meg pl az x61, valahol a tablet verziót x61t-vel jelölik, valahol meg simán x61-gyel mint a notebookot, ha tesztoldalak belekavarodnak nem csoda ha én is
De 1ébként nem lényeg, nekem a 14" nagyon jó, tehát véglegesre olyan kell, az x61 tabletet meg jó lenne kipróbálni, de a mérete miatt nekem úgyse lenne jó, nagyot buktázni meg nem akarok vele, ezért is érdeklődtem annyira az ára iránt...valahogy nem tudom kiverni a fejemből,hiába mondtam hogy a gar miatt nem veszem meg
Ahogy egyik kollega mondta, jó kis birtoklási vágy gerjesztő..hát az. A kis méret okán meg x201 és társai biztos nem lesznek, nem a pénz miatt, nekem nem az való. Amit ténylegesen el tudnék képzelni, az T42 1:1-ben -esetleg modernebb portokkal de más változtatás nélkül-, ezzel a minőséggel, i3-i5-tel vagy szandival, na azért fizetnék 150-200k-t, de olyan nincs. Ha pedig már kompromisszumokat kell kötni hang terén, zsanér terén, eltolt kijelző terén, vagy ki tudja még mik voltak..akkor nem szánok rá csak annyit amit feltétlen muszáj, mert nem lennék vele elégedett 100%-ig, akkor meg minek fizessek pl egy t400-ért v t410-ért sokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De 1ébként nem lényeg, nekem a 14" nagyon jó, tehát véglegesre olyan kell, az x61 tabletet meg jó lenne kipróbálni, de a mérete miatt nekem úgyse lenne jó, nagyot buktázni meg nem akarok vele, ezért is érdeklődtem annyira az ára iránt...valahogy nem tudom kiverni a fejemből,hiába mondtam hogy a gar miatt nem veszem meg
Ahogy egyik kollega mondta, jó kis birtoklási vágy gerjesztő..hát az. A kis méret okán meg x201 és társai biztos nem lesznek, nem a pénz miatt, nekem nem az való. Amit ténylegesen el tudnék képzelni, az T42 1:1-ben -esetleg modernebb portokkal de más változtatás nélkül-, ezzel a minőséggel, i3-i5-tel vagy szandival, na azért fizetnék 150-200k-t, de olyan nincs. Ha pedig már kompromisszumokat kell kötni hang terén, zsanér terén, eltolt kijelző terén, vagy ki tudja még mik voltak..akkor nem szánok rá csak annyit amit feltétlen muszáj, mert nem lennék vele elégedett 100%-ig, akkor meg minek fizessek pl egy t400-ért v t410-ért sokat?