Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Tikakukac #127378 üzenetére

Én csak azt mondom amit láttam aprón, ami egy az egyben kiadja hogy a piac hová árazta a gépet.
    Magam is vettem kocka T60-at még tavaly is 3.14csa pénzért, vargas fórumtárs is talán az elmúlt 1-2 évben.
    Ne legyenek illúzióid, én is el tudnám adni a T60-am teszem azt 40-50 magasságában, akkor is, ha 15-ért vettem.
    De csak azért, mert benne vagyok ebben a kb 50 embert érdeklő itthoni scene-ben és tőlem vesz az is aki random gépet apróról nem venne.
    Szerintem nálad is ez a helyzet.
    A T60 ahogy írtam nem elég öreg hogy retro legyen, nem elég fiatal, hogy használható napira, volt egy egykori Frankenpad sármja ami megtolta pár évvel a népszerűségét de ennek mára szintén vége, mindez beárazta végül oda ahová való, a többi régi és olcsó laptop közé. ¯\_(ツ)_/¯
    Én is szeretem amúgy, egyik kedvenc gépem ever.

Szerk: a p az más kérdés. Az még itthon is elmegy dupla áron a simához képest.
    Amúgy a retro gamereket le szoktam beszélni a p-ről, hiába a dupla annyi vram, a gpu teljesítménye marginálisan gyorsabb csak, mint a simában, ráadául uxga-t hajtani megerőltetőbb, szóval a sima jobb választás retro gamingre, míg a p gyűjtői szemmel értékelhetőbb verda.

Új hozzászólás Aktív témák