- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Wolfskin
üzenetére
“Amúgy sokszor jobban élvezem a felderítést, mint magát a vásárlást, vagy a használatot.”
Abszollút átjön
Volt egy ilyen osztálytársam régen, nála szinte minden így ment. Egyik iszogatás alkalmával leültettük a rosszlányok pont hu elé, hogy elvi síkon válasszon egy hölgyet. És már nyitotta is az Excelt. Másfél óra alatt sikerült is döntenie, de az idő alatt amit lerendezett azért sok standup comedy-s adná a fele karrierjét
-
HSM
félisten
válasz
Wolfskin
üzenetére
Engem a kontra részben leginkább az idegesített, hogy külön kellett figyelni a két akku kondíciójára. Pl. hogy elmászott-e a mérő. És ha elmászott, akkor a kalibráló ciklus is macerás, mert nem mindig azt kezdi meríteni, amit meríteni szeretnél... Ha pedig véletlenül elfelejtette a vezérlő a töltési küszöböt, és nem akarod teletöltve tárolni, újból jön ez a móka.
Egy fokkal talán kevésbé idegesítő, ha a külső akku kivehető, én fix akkus gépben találkoztam dupla akkuval, ott ez különösen kellemetlen tudott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy fokkal talán kevésbé idegesítő, ha a külső akku kivehető, én fix akkus gépben találkoztam dupla akkuval, ott ez különösen kellemetlen tudott lenni.