- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
kalapacsolok
üzenetére
figyi. annyi szervíztapasztalata mint neki a környéken nincs senkinek.
vegyél már vissza.
Igaza van.
ram modul nincs forrasztva ( többnyire nem mindegyik ) - tök jó. hibás ramot szökőévente látok egyet.
SSD nincs forrasztva. nem rossz mert abból megesik hibás bár nem ez a tömegével elhullás.
és kb itt van vége a javítható cserélhető.
usb port alaplapcser
HDMI DP port alaplapcsere.KB bármi más alaplapcsere.
az hogy én mit látok egy 6000res flottában elhullás statisztikának, és hogy nincs széria vagy generáció amiben nincs valami iszonyatos baki szintén tényszerű dolog. Fos a lenovo is kb pont annyira mint mindenki más már.
hogy ezt te nem érted és nem fogod fel és ettől ő (vagy én) lesz a hülye az rólad mondd el sokmindent. személyeskedésbe te mentél le. a hülye a barom és most a hány éves és anyuci.
Menj innen el kérlek.
-
Tikakukac
titán
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Hú, te nagyon frusztrált és hisztis vagy

Akkor olvasd el eddig mit hoztál össze.
Hány éves vagy, szólsz anyucinak, hogy védjen meg? Kis fórum nagy ura
Tippre faterod lehetnék, szóval nem tudom min segítene ha szólnék a nagymuterodnak. Neked annyi dolgod volt, hogy ülsz a padban és meghallgatod az oktatót, mert elviekben ezért mentél be. Helyette felálltál és odaköptél a táblára. Ezúton is gratulálok és hidd el, sokkal többet láttam én annál, mintsem felüljek a nettó provokációnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi