- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
Peter M
üzenetére
Sajnos nekem úgy tűnik hogy mostanság az intel HD-val sincsenek a helyzet magaslatán. (T410, W6 64).
Tegnap este - plusz monitort használva - pár IE ablak, közölük az egyikben logmein, és egy virtuális gép használata közben, meg akartam nézni gyors egy jutyub videót. Ekkor elsötétedett mindkkét képernyő vagy 3 percre, és ciklikusan elkezdettek felvillanni dolgok, majd újra elsötétedtek. Alul néha kivehető volt, az intel illesztőprogramja nem válaszol, de mindjárt magához tér kifejezés. Közben sem egér, sem bill., de még a taskmgr sem bírt már vissza szólni. 15 perc után ráuntam, és a nem mentett munkáim meg megköszönték szépen a hard resetet.
Újra indítás után működött, de már nem volt időm átfutni az esemény naplót. Viszont sokkolt a jelenség, amit eddig még soha máshol nem tudtam előidézni. -
lapa
veterán
válasz
Peter M
üzenetére
mondjuk azért a diszkréttel sem szabadna 35w-ot enni, nekem a t61 nvidiával (oké, hogy gyengébb) is csak 14w idle. szóval mikor nem történik semmi, akkor nem szabadna annyit ennie szerintem egyik gpu-nak sem. persze ahogy ez a dolog kinéz nagyon már ilyesmi fiaskón se lepődnék meg.
inkább a konszumer szegmensben kéne ezeket a béta cuccokat először bevezetni, nem itt.
-
buherka
addikt
válasz
Peter M
üzenetére
Kérdés, hogy ez a Half Size PCI Express...kompatibilis e, az MXM szabvánnyal. mert ha nem, akkor lőttek a VGA bővítősdinek.
Ez az X1300 meg kb 5-6X gyengébb a te ATI V5700-nél.Azért ha meglesz ez a Advanced Dock, akkor írd meg róla a véleményed, mert kíváncsiak vagyunk.

-
-
ABE
őstag
válasz
Peter M
üzenetére
Nálam is szépen működik a System Update 4. Ellenben a legújabb 3-as Power Manager szerintem nem tökéletes, ha az akkumérőre kattintok rá, akkor nem tudok a profilok között váltani, hanem elindítja a programot. Van egy kicsit korábbi verzió, ami Win7 alatt is megy, és lehet vele profilt váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Házimozi belépő szinten
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Flint 2 OFF topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ROG Strix G513RS 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3080 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nálam pl még fenn sincs a power manager, minden működik anélkül is..illetve azzal se úgy töltődik az aku ahogy kéne, szóval kb mind1, de gondolom azt is újra lehet telepíteni.