Hirdetés
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FerNandor
üzenetére
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy T61-nél ugye lehet elvileg moddolt bios-szal sata II-t sebességet elérni az ssd-nek.
Ez true.
Érdemes azonban sata II-s ssd-t venni
Múzeumból talán lesz ilyesmi, én már nem is emlékszem miket adtunk ki ilyen sebességgel.
és moddolt biost felrakni
A kérdések alapján ha van tapasztalt kolléga akkor igen, ellenkező esetben szerintem brickelés lesz.
vagy egy sima sata ssd-vel is jelentős javulás érhető el a gyari hdd-hez képest?
Olyat meg főleg nem tudom honnan fogsz szerezni. Ha lenne is ilyen, már az is gatyát repesztene, igen.
Rendszer felállás és általános használat mellett tapasztalható gyorsulásra gondolok.
Számottevő lenne. Nyíilván ez így porhintés, ez mindenkinek más. Van aki NVMe alatt nem is él.
Vagy a sata II-nek így is kiütközne a fölénye?
Ebben már annyira nem vagyok biztos ennyire régi gépeknél, de lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest