Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz Chaser #35301 üzenetére

    most akkor van nálad egy x200? mutass vele lsz egy minimum fogyasztás screenshotot min fényerőn. csak hogy látni lehessen mennyire ugyanolyan jó. de tényleg kíváncsi vagyok, eddig valami 6,1 versus 4,x watt volt asszem a két legjobb.

    hozzáteszem nekem a 4,x már kicsit hibagyanús, de akár lehet valami a ledes kijelző kapcsán is. asszem mitulabattyi eredménye ledes panellel volt.

    amúgy szerintem az lenne a jobb, ha kijelző nélkül lenne mérve mert szerintem bekavar a többféle panel (led, ccfl és affs...).

    "Azért nem érdemes pl net alatt - főleg ha flash tartalmak is vannak - annyin használni a gépet mert sokkal többet lesz load, mint idle. Míg 1600mhz-en pont fordítva. Pillanatnyi fogyasztások nagyobbak lesznek néha, de összességében kevesebbet fog fogyasztani a rendszer mondjuk egy 1-2 órás vagy nagyobb intervallumban."

    ennek szerintem semmi értelme, mert akkor nem csinálnának 800 mhz-t, hanem eleve 1600-ról küldenék aludni a cpu-t. pláne nem stimmel, ha a fogyasztás a fesz emeléssel négyzetesen nő, míg a fogyasztás időtartama 800 és 1600 között ugye lineárisan, csak fordítottan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák