Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
netseft
aktív tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Röviden: a főszervizes vagy ki a fene bunkó, gusztustalan és hozzá nem értő személy.
Bővebben: amikor ott voltam mindig bunkó módon viselkedett, mintha még ő lenne felháborodva, hogy velem foglalkozni kell (bár ez a hozzáállás ma már nem ritka sajnos). Miközben adminisztrált a gépénél, turkált a szájában...egyáltalán nem érdekel ha előtte ebédelt, ezt nem ügyfél előtt kell intézni, ráadásul utána azzal a mancsával fogja meg az én gépemet. Emellett nem is tudom hányszor elmondta, hogy ez már nem IBM, hanem Lenovo. Persze, igaza van, olcsó húsnak híg a leve, csak 200-300 ezer Ft egy ilyen gép, minek vesz az ember ilyen olcsó szemetet. Így kell hozzáállni egy szervizesnek... Amikor pedig szóba került a palmrest, el kellett magyarázni mi az, mert egyikük se tudta aki ott volt (lehetett volna csuklótámaszt is mondani persze, de azért egy szervizes nehogy már ne tudja mi az, ha az angol kifejezést mondom esetleg). Szóval én abba a szervizbe ha tehetem az életben nem megyek többet (Miskolc).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő