Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • B_Wax

  csendes tag

  Kb 1 hónapja vettem m box light-ot. Akkor még nem müködött rajta a torrent funkció, néhány napja jött egy frissítés, amivel viszont igen. Leírom a tapasztalataimat hátha valakit érdekel:

  A használata nem túl bonyolult, rádugtam a routerre, ott kapott egy ip címet, amit az mboxon a beállításoknál meg lehet nézni, ezt beírom a böngészőbe a pc-n és ott van weboldala.. onnantól simán tallózni kell a torrent file-t és inditható is..
  Sajnos ez csak akkor müködik, ha a settingsnél bekapcsoljuk a bitorrentet, de ezt valamiért minden ki-be kapcsolásnál automatikusan kikapcsolja.
  Negatívum, hogy elég körülményes újraindítani a megállított torrenteket és sajnos komoly bugokat tud produkálni, ha egyszerre több hdd van rákötve miközben torrentezünk. ( néha nem tudja, hogy melyik hdd-n van a torrent újraindítás után )
  A sebessége max 5 megabit körül van, bár jóval nagyobb a netem és ez még lassabb, ha több torrentet tölt le egyszerre.

  Biztos vagyok benne, hogy csak türelmes emberek fogják rendszeresen használni, de úgy hallottam a többi gyártónál sem jobb a helyzet :)

 • B_Wax

  csendes tag

  Nálam is volt ilyen felirat..
  elvileg ha bekapcsolod a játékos beállításainál a BT-t akkor erre a feliratra nyomsz egy refresht a böngészőben és belép oda , ahova kell.. csak ezt a beállítás valamiért nem jegyzi meg és minden alkalommal, amikor elindítjuk a játékost újra engedélyezni kell a bitorrentet, ahhoz, hogy lássuk a weboldalt..
  :C

  Lehet, hogy emiatt sikerül olyan kevés embernek torrentezni vele :)) pedig nagyon jó móka :C

  Lehet, hogy a R600-ból másképp kell előcsikarni a torrentet. És az is lehet, hogy jobban fogja csinálni.. :DD

  [ Szerkesztve ]

 • B_Wax

  csendes tag

  Ha be van kapcsolva a lejátszón a BT a settingsnél, akkor semmi mást nem kell csinálni..

  Valami más lehet a gond:
  pl. automata ip beállításnál, akár minden bekapcsoláskor megváltozhat az ip-cím, (bár a firefox megjegyzi és behozza a webes felületet a régi ip-cimekkel is) ilyenkor a régivel nem tudja elindítani a torrentet és kiírja, hogy nem lehet létrehozni a könyvtárat.

  Nekem volt olyan is, hogy a számítógép böngészője megjegyezte azt a két számot összeadós webfelületet és onnan nem engedett tovább, akár hányszor beírtam az ip-címet, mindig az jött elő.. később kiderült, hogy a firefox megjegyezte a weboldalt és automatikusan oda dobott be :D kész téboly :))
  Igazából csak egy refresh-t kellett volna nyomnom :)

  Tehát sok türelem és próbálkozás, aztán menni fog minden flottul :)

  [ Szerkesztve ]

 • B_Wax

  csendes tag

  Nekem néha folytatja, kb 5-ből 1 alkalommal, de többnyire nem.
  Úgy szoktam megoldani, amikor nem indul újra, hogy törlöm a torrentet, meghagyom a datát ezután a torrentet újra betallózom a játékossal pc-ről.. ha ugyanoda mentem, akkor megkeresi a már letöltött fileokat (kb 100MB/perc sebességgel), ezután folytatja a letöltést vagy elkezd seedelni..
  Sajnos az adatok néhány %-át nem találja meg, ezért nem tökéletes megoldás, de végszükség esetén jól jöhet :)

Hozzászólok Aktív témák