Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • xEon1337

  őstag

  Pénteken vásároltunk egy R600K-t, megosztanám első tapasztalataimat. Eredetileg egy A.C.Ryan Playon!HD-t akartunk, de két hónapig elérhetetlen volt Európában.

  A Realtek RTD1073 chipnek köszönhetően tökéletesen visz minden HD filmet 1080p felbontásban. Az ékezetes karakterek a feliratokban nem okoznak neki problémát, természetesen a méretét, színét és pozícióját lehet állítani.

  Ha valaki ilyen lejátszót vásárol, az valószínűleg a felvétel lehetősége miatt is teszi ezt. Na ez az a funkció, amit még sajnos nem sikerült beüzemelnünk.
  Azt tegyük hozzá, hogy lehet rá kötni digitális antennát is, amivel elvileg már lehetne fogni pár csatornát, vettünk egy ilyen antennát és kipróbáltuk mindenhol a szobában, sem auto sem kézi üzemmódban nem tudtunk vele befogni adókat (Győr).
  Bedugtuk a Set-Top Boxot a videó bemenetbe, de hiába megyünk a főmenüben az AV inputra, minden esetben a DTV próbál meg bejönni, ahol ugye nincsen semmi. A kézikönyvében ennél a menüpontnál egy AV kábel képe szerepel, nálunk pedig egy TV és egy antennakábel van.

  A firmware a legfrissebb, ami elérhető a honlapról.

  [ Szerkesztve ]

  Október 21-től Volvo C30 eladó! Képek, infók: https://drive.google.com/drive/folders/1ocYU_2ahHyKP1J-t3cfg_aAk_FmCr0GJ

Hozzászólok Aktív témák