- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz
Victoryus #7027 üzenetére
Ha telefon nélkül futsz, akkor egyértelműen az óráról indítod az aktivitást. Egy-két perc amíg GPS jelet talál, aztán indulhatsz. Ha átugrod a jel keresését, akkor valószínűleg hiányosan rögzíti az utadat, vagy egyáltalán nem. Sosem próbáltam ki, mindig megvártam amíg jelet fog. Ekkor kb. ezt látod az órán:
Amíg le nem állítod az aktivitást, addig a szokásos óralap, és egyéb funkciók nem érhetők el. Kilométerenként egyet rezeg, hogy be ne aludj
Az aktivitás leállításakor ilyesmit látsz az órán:
Amikor a telefon BT hatósugarába kerülsz, kapcsolódik,és szinkronizál a Mifittel, ahol megnézheted részleteiben is az aktivitásod infóit. Néha megtörténik, hogy ez elmarad, és nekem legalábbis semmivel nem sikerült rábeszélni , hogy szinkronizájon. -
Dr.NX
addikt
válasz
Itt a videón mutatja, hogy mi látsz futás közben (semmi köze ahhoz, hogy milyen watchface van).
https://youtu.be/p8bhNfOiXHU?t=377
Eltelt idő, távolság, HR, pace, útvonalrajz. (Most nincs rajtam, nem tudom megnézni pontosan, de asszem lehet lapozni benne.) -
Ablakos
őstag
válasz
Mivel saját gps-e van az órának rögzít magában is mindent. (Amire persze képes.) A könnyen cserélhető watchface határozza meg mit látsz alapból. (lépés szám, pulzus stb.) (Az én szememnek már az óra dátum is bőven elég.
)
Bizonyos alkalmazásokkal kiexportálja a gps adatokat és e-térképen nézegethető, elemezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest