Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Azt gondoltam ha a 10 évvel ezelőtti P4-emen tudtam állítani szoftverből a venti fordulatszámát, akkor ez itt is megoldható lesz.
Vagy ha már a bios gyárilag leveszi a fordulatszámot, legalább lenne benne lehetőség a följebb állításra, mint 10 éve bármilyen alaplapban. Ez elég kiábrándító.
Építeni éppen tudok, csak időm nincs arra, hogy ilyesmivel töltsem el.
Egyébként még egy infót fontosnak érzek megosztani, mert komoly cumiba futottam bele. Az N36L tápájában 12V-os venti van, amit a rohadéok 5Voltról hajtanak. Tehát ha valaki egy normál fordulatszámú 12voltos ventire cseréli a benne lévőt, már erősen kérdéses, hogy elég lesz-e a légszállítás. Ezt is megoldottam barkácsolással, csak éppen nem kulturált, és nem is így terveztem. Agyrém hogy milyen tróger megoldásokat talál az ember egy Delta tápban...
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Samsung A06 mobiltelefon
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi