- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Szerintem overkill több szempontból is.
- sokkal körülményesebb a felvitele és bármilyen hiba és szétszedés esetén a letisztítása is
- okozhat félrement pici cseppje is zárlatot és gép elfüstölést
- egy laptop életében ha már egyszer szét kellett ilyen miatt szedni, akkor valószínűleg újra szét is kell majd, ekkor mindegyik ilyen dupla szívás
- vigyázz egyik olyan heatsink se legyen aluminium amire folyékony fémet kensz, mert hosszú távon megeszi és tönkreteszi!Azonban ha ezek neked nem akkora nagy tényezők, akkor megérheti, mert az MX4/Kryonaut-hoz képest is legalább 5 fokkal hűvösebbek szoktak lenni a tesztek alapján a max hőfokok. Bár általános használat mellett ez inkább 1-2 fokot jelent, és én ezért nem szoktam ilyet használni.
-
detroitrw
addikt
A folyekony fem egyetlen "hatranya", hogy gondosabban kell kezelni.
Sokkal kevesbe erzekeny a terhelesvaltasra/extrem hore mint a nem fem alapu cuccok, tehat ha egyszer felraktad akkor hosszu evekig nem kell hozzanyulni, mert nem farad el!Egy lapos gepre ez meg jobban igaz, es korulmenyesebb is a heat megbontasa. Igy ha mindent jol csinaltal akkor csak egyszer kell szetszedni pasztazas miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest