Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Real_Gabe

  tag

  Kedves Játékos Lelkű Hősjelöltek!

  Lehetőség nyílt egy pécsi Heroes of Might and Magic klub szervezésére, ezért szeretnék minden kedves, társasági játékot kedvelő fiatalt, felnőttet és idősebbet meghívni a Klub nyílt napjaira.
  Új játékosokat és hősöket, épp ugyanolyan szeretettel várunk, mint a már sok és dicső harcot megélt, tapasztalt kardvívókat!

  A játék lényege, a felfedezés, bányák és nyersanyagok megszerzése, csaták megnyerése, fejlődés a hősünkkel, területfoglalás, városaink fejlesztése és menedzselése mindezt körökre osztva.
  A játszmafelosztás lehet 1 az 1 ellen vagy 2 a 2 ellen is, de akár 3-an is játszhatnak. Női és férfi hősök is választhatók.
  Ez a stratégiai sorozat már 7 részes. A mi esetünkben 4 db Heroes 5 és 8 db Heroes 6 áll rendelkezésre, így jelenleg 12 fő részére tudunk játékot és számítógépet biztosítani.

  A játék magyar nyelvű a Heroes 5 és 6 esetén is!
  Egy, 1 az 1 elleni meccsre általában maximum 4 óra elegendő, a játszmák bármikor felvehetők és később folytathatók.
  A klubnapok pénteki és/vagy szombati napokra, az igényeknek megfelelően lesznek leszervezve!

  Számítógépet és játékot senkinek se kell hoznia (de ha szeretnél van rá lehetőség)! Egyedül fülhallgatóra lesz szükségetek. A terem légkondicionált, tágas, ruhafogassal és étkező résszel is rendelkezik.

  A teremben összesen 15db Windows 10-es számítógép található (melyekből jelenleg 12db-ot tudunk játékra biztosítani) gigabites vezetékes és N-es vezetéknélküli hálózattal, 15Mb/s-os interneteléréssel.
  Aki saját számítógépet, vagy laptopot hozna a saját Heroes of Might and Magic 5-6 játékával, az megteheti, mely szándékát legyen szíves előre jelezni! Ilyen férőhelyekből 3-5db van.

  A későbbiekben tervezzük kibővíteni a játékkínálatot.

  IDŐPONTOK
  2017. május 20. szombat 14.00-20.00
  2017. június 2. péntek 16.00-22.00

  HELYSZÍN
  VOKE Vasutas Művelődési Ház internetes terme - 7621 Pécs, Váradi Antal u. 7/2

  BELÉPŐ A NYÍLTNAPRA
  Játékosoknak: 300Ft
  Érdeklődőknek, nézőknek ingyenes!

  JELENTKEZÉS
  gaszenator@gmail.com
  www.facebook.com/FilmfanandGamer

  TÁMOGATÓK
  VOKE Vasutas Művelődési Ház

  [ Szerkesztve ]

  sáríála

Hozzászólok Aktív témák