Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz #16820480 #1656 üzenetére

    ...aztán örömmel hallgattad az U6-ot valamelyik hordozható dacról, ha jól emlékszem, az Oppóról :)

    Szerintem az androidos dapok mindegyikével kapcsolatban tudnál valami válóokot írni te is. Az egyiknek az üzemideje botrányos, a másiknak lassú a kezelőfelülete, a harmadiknak gyenge a hangja, megint másiknak bugos a szoftvere, vagy egyszerűen drága. Te is az AK70-II-t nézted ki magadnak, de abban meg nincs tidal offline, na tessék... Nálam a dapok kicsit lemaradtak ebben a streamelős világban, ahol a telefon nagyjából tökéletes forrás, és csak azt kell kitalálni, mi legyen mögötte.

    A legjobb hordozható megoldás talán egy jó hangú, teljesen vezetékmentes bt füles lenne. Azon a területen teljesen vakon vagyok, még felületes véleményem sincs a kínálatról.

    A telefon-témát sajnos túlbonyolítom. :B A OP6-ot drágállom, a Mate 10 Próról vagy az LG V30-ról meg se kérdeztelek, úgyis lebeszélnél, a Mi8 még játszana, de nem lett belőle szerelem, Samsungot nem veszek, más oled meg szinte nincs is. Szerintem Meizu 16/16x lesz ebből. Utóbbi fém házas, a minap mutatták be, és ha lesz belőle globális piacra szánt B20-as verzió, akkor nincs több kérdésem.

Új hozzászólás Aktív témák